Diskusia k téme Rádio Viva
Gecik sa lyzuje, Nika sama nemoze a Stefuca si odvyka.
Neviete niekto prečo ráno nevysielali Alex a Nika alebo aj popoludní prečo tam nieje Peter Gecík. Aj medzi moderátormi Nika nieje síce ani Miro Čief ale ten pre zmenu vysiela už nie len cez víkend ale aj cez týždeň miesto Gecíka. Ale ráno bolo dobré s gráciami.
Už 2 dni nejde. Kto vie kde je zasa problém?
..otvoria ho specialne pre tuto udalost! teda dufam :) lebo ja urcite ideeem!
Viva promuje vo vysielani svoju dalsiu oldies party, ktora ma byt v bratislavskom Dopleri. Nie je nahodou ten klub zavrety? :) Alebo ho otvoria specialne na tuto udalost?
Ahojte, len taky skromny nazor :), myslim ze piatkove a sobotne vysielanie na vive nema chybu a hraju fakt super hudbu, myslim ze obdobou bolo aj silvestrovske vydanie tejto party..co vy nato ?..dufam ze aj nadalej budu hrat tak super ako doteraz..
Keď vypadne vysielač Makovica 106,2 MHz Expres (tak to zapíska a je ticho) a na veži na analógovom tuneri mi hneď automaticky nabehne susedná stanica 105,8 MHz Viva :o) a keď opäť nabehne Expres tak mi už naspäť nepreladí. A asi 2-krát sa mi stalo, že sa mi ten anténny káblik od veže dotkol obrazovky televízora a vo veži s digitálnym FM tunerom mi nabehol zvuk, čo išiel v televízore. Vie to niekto vysvetliť?
teda zistil, že to opäť sprevádzkovali dnes medzi 09:05 a 09:30 niekedy.
Viva na 106.6 pre BB a okolie opäť vysiela, nešla až zhruba 3 dni, rátam, že ide už max. tak hodinku...už som sa bál, že to dopadne ako u 92.9 PD či 96.0 LC. :-))
nie je tam nic iba nahlasena skodliva stranka
niekto záujem, posledné minúty rádia Viva v roku 2009 a prvé minúty v roku 2010. :-) http://www.justupit.com/get.php?id=b26983e3261f6fb…
Vyborne odpalena Viva party na silvestra..super krok..stoji to zato, tak ako kazdy piatok...
Presne tak, Spektrum s J. Meciarom uz vysiela RS. Som rad, ze tato relacia prezila. Aj toto svedci o tom, ake kvalitne bolo kedysi Radio Twist.
Este si spominam na Pavla Polanskeho - jeho relaciu som uz davno nikde nepocul. To bolo nieco, co sa vyslovene hodilo na SRo. Vzdy som si ho predstavovla na preformatovanom vtedajsom RockFM. :)
skade je jan meciar? a inak, jana meciara pocut z radia slovensko :) Kazdy pracovny den poobede okolo 14,20 ho mozes pocut v Spektre RS :)
Ahoj. Ján Mečiar už nie je od letných prázdnín v rádiu - škoda - osobne ho poznám - narodil sa v z toho mesta kde žijem.
Ščobík nabehol po odstránení polomu na VN linke dnes cca o 10,30
scobik uz ide spozoroval som to poobede ide aj viva aj kiss
ako dlho nepracuje meciar vo vive ,?? dik za info
Prípojky na Ščobík a na Stráž sú v celom úseku zakopané. Horšie je to s VN prípojkou po trafo - tie sú vzdušné 22 kV, to je problém...
Podľa mňa mala byť elektrická prípojka na Ščobo v celej trase zakopaná v zemi. Detto na Stráž, lebo tie "telefónne stĺpiky" s káblikom - stačí pád jednej vetvičky alebo konárika a máme po ptákách (po kozách:o)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň