Diskusia k téme Rádio Viva
Viva je v terminálnom štádiu. Skrátka prachy sú v prachu definitívne. Aj ked vysielanie je stále počúvateľné. Dokedy?
Tuto otazku neraz kladiem aj ja, ale zatial bezvysledne.
Viva je najlepšie rádio,v práci to dokážeme počúvať stále a nikdy nás to neomrzí...neviem čo to tu furt riešite...a pesničky sú parádne,nie ako inde stále dookola to isté...
Vie niekto napísať ako veľmi ďaleko prípadne blízko majú rádiá Viva a Kiss?
Mal by si tuto diskusiu prečítať niekto z kompetentných v rádiu Viva a niečooo s tým robiť: ) lebo si myslím že treba trošku dodať tomu šmrnc a ideme :D a chýba mi ešte žurnál čo bol aj v Twiste dosť dobrý: )
H.Rapantova moze zaujat mozno programov typu Zmenaren, ale do radia je tato osoba nevhodna, takze jej odchod z VIVY je opodstatneny.
Co sa tyka Vivy, tato stanica ma urcite financne tazkosti, ktore su pred verejnostou latentne a je len otazkou casu, kedy sa stanica dostane do terminalneho stadia.
Viva nemože skončiiiť co budem počuváááť!!!!!!!!!
Ja teda neviem či ty dvaja totalny trapkovia su smiešny, ako pre koho? Ale vradiu nemaju čo robiť lebo sú totalne trápny! Zmena nezaškodí ale nie v takejto dementnej podobe šušlavý IDIOTI ach ach
nedostatocne, resp. vobec nekomunikuje svoje momentalne tazkosti a neuspechy, takze potom zostavaju len dohady. Napokon, ktore radio by sa tymto chvalilo. :)
Lebo A.Štefuca chodí do rádia na 5,30 hod., zatiaľ nejasné z akých dôvodov. Vo Vive je veľa nejasnosti. Berme aké to je, alebo preladme.
Neviete niekto preco uz nezacina rano o 5:00.
Velmi podobny hlas je na Hit FM. Akurat Spektrum nevysielaju. :(
Podla mna sa s Meciarom rozlucili preto, lebo im nerobil cisla. A Rapantova asi tiez. Su to zvucne mena pri ktorych sa zrejme ocakavalo, ze pritiahnu posluchacov. Ale podla prieskumov nepritiahli. Tak isli prec. Podla mna normalny postup, tak sa to robi aj v sporte.
Podla mňa hrá Viva najlepšie zo všetkých radíí:D
asi preto, lebo ma lepsi job, moze sa tak na vivu vykaslat, ktora je v pocuvanosti na dne a coskoro mozno zanikne, ale sa pretransformuje na efektivnejsie radio, lebo to dnesne je len kopirka toho, co uz existuje. Ludia su uz doslova presyteni tymi srackami, co hraju na vive, ale aj v inych radiach okrem radia_FM
Prečo odišiel Jano Mečiar z Vivy neviete nekto nahodou? : )
Zapníí si Vivu po 22:00 a uvidiš o čom je reč :D
...podla toho co pisete ide o hercov Rene Štur a Svetoslav Malachovsky včera ste ich mohli vidiet aj na STV v show Petra Marcina Chodili sme spolu...
suu to onii podla mna :D z ooops co chodilo na markize :D
Boli tí dvaja z tej relácie. Tuším, že jeden z nich bol pán Adonis Szabó. Ďakujem za krásny večer pán Adonis :-))))
To su asi tie avizovane zmeny :P ...prave mi napadlo ako sa asi tvari teraz moja babka ktora pocuva radio viva :D
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň