Diskusia k téme Rádio Viva
podla mňa na vive vkuse kecajú a väčšina sklatieb je depresívnych.
dlho som hladala nieco medzi jemnymi melodiami a funkom....v jednom totiiz hraju fajn no na moj vkus az priliz rozpravaju...a v dalsom zasa malo slov a coraz vac depresivnych pesniciek....Viva uplne naplnila moje ocakavania...sqvela hudba, prijemne hlasy...rada si nou sprijemnujem obzvlast weekendove dni:-))
viva - hudba na jedničku s hviezdičkou! moderátori na 3- (tri mínus).. Niekedy sa cítim trápne za nich pri počúvaní, a čakám, kedy skončia. Pokusy o invenciu, trápne vytvorené úvody k téme, pokusy byť vtipný, pričom sa sjeú sami.. Škoda, lebo už si ich nalaďujem najradšej, hudba na ostatných sa nedá počúvať.. stačilo by im zachovať trochu miernej serióznosti a mierny úsmev, a normálne témy, boli by Nr.1. (minule isšli rozoberať, ako vzniká vietor..mysleli, že ich počúvajú materskí škôlkári...)
S tym tvrdenim nesuhlasim. Jedinym problemom Radia Viva je to, ze krachuje, ale inak poziciu JM v Radiu Viva ako taku by som hodnotil podstatne vyssie. V Radiu Viva pracoval (a este pracuje) ako samostatny redaktor, ktory aj nieco tvori. V TV JOJ len hlasi to, co pripravil niekto iny. Uvedom si, kto na tej pozicii posobil predtym. Brano Ondrus. To urcite nebol ziaden kreativec.
VIVA najlepšie rádio. Skúšala som Heyko, ale to opakuje rovnaké pesničky do zblbnutia. VIVA dáva super pesničky, variuje ich, čo ma baví a tie čo púšťa viackrát sú fajn a neopočúvajú sa. Má vtipné pranostiky a tiež moderátorov. Chýbajú mi len nejaké vedomostné testy. Držím palce.
meciar ma lepsie miesto v TV, nez ako je pomaly umierajuca VIVA. Niektore prip. vacsia cast JM relacii ide zo zaznamu a rovanko i Rapantova
Prečo sa vytratil z ranného vysielania?
VIVA SPRAVODAJSTVO ,DOPRAVNY SERVIS MODERATORI ,HUDBA, REPOTÁŽE PROSTE NAJLEPŠIE
RÁDIO ------RÁDIO VIVA NAJLEPŠIA HUDBA VŠETKÝCH ČIAS----
------RÁDIO VIVA NAJLEPŠIE RÁDIO VŠETKÝCH ČIAS----
:--))
Tie financne problemy sa same neodstrania.
Je__e Melodie si oznacil velmi presne.
SRo 1 je OK, az na tie otrasne nedelne dopoludnia.
teda aspon bola. Mne to radio velmi vyhovuje, odkedy vysiesielaju som rad ze su tu. Dufam ze sa im podari odstraniť finacne problemy a zachovaju svoju strukturu, lebo ak by zmizly bola by to škoda pre slovenky éter. Skusal som aj ine a jedine co sa este da su Jemne Melodie ale po dlhsom case lezu na nervi a SRO1.
prajem zlepsovanie programu, vyriesenie technickych problemov, kvalitne spravodajstvo a samozrejme nasledne aj vyssiu pocuvanost...to vsetko k tretiemu vyrociu vysielania ;)
Nevie nahodou niekto,preco nejde VIVA na 105,5 z Trencina?
A doteraz hrali jednu skladbu raz za týždeň? :-)
Dnes som na Vive započul už štyri pesničky, ktoré hrali aj včera. To čo sa menia na Okey?
Ja so vobec netrapim. Davno som preladil.
Neviem, ako si prisiel na to, ze uz dva roky tvrdim to iste. Ale, aby som nebol zase pokrytec, je to cca 2 roky, co si to myslim. :) Prvykrat som ten dojem ziskal pri akejsi relacii "Surodenci", kde tiez mali nejakych kamosov. Neviem, ci sa relacai este bezi, uz sa asi vycerpali vsetci znami surodenci. :)
Nemozem sa zbavit dojmu, ze majitelia Radia Viva uz nevedia nic vymysliet a aj keby vedeli, nemaju na to peniaze. Tak sa nechava vsetko dobiehat volnym padom. Takto doziva nejedno radio. Napr. ze sa opusti playlist a moderator si hra podla svojho gusta a pod. Aspon na chvil zazit slobodu, kym radio skonci. Tak mi to pripada aj teraz. Akurat sa to neprejavuje na hudbe, ale na vybere hosti. Zavolam si kamarata na pokec do studia, tak asi uvazuju niektori pracovnici Radia Viva. Aspon mne to tak pripada. Toto Radio ma uz svoje dni spocitane, minimalne v tejto forme, ak vobec prezije.
"pepo" s t-com IP-ckou nie som ja. Aby nedoslo k nedorozumeniu. ;-)
No vidis lukas, nasiel si to spravne forum na diskusiu o Vive :-)
AKE JE PODLA VAS VYSIELANIE RADIA VIVA? IDE K HORSIEMU ALEBO LEPSIEMU?
Preco sa trapis a nepreladis? Tebe to snad robi dobre ?:-)
Ich verstehe nicht. sorry, ale uz sa opakujes ako nejaky verklik. Ked Viva zacala tak si si do hlavy zafixoval tazko rozlustitelnu frazu 'viva vysiela pre seba' a odvtedy ju nejake dva roky pravidelne opakujes. Doteraz som neprisiel na to o com tocis a co to znamena. 'Vysielaju pre seba' preto, lebo Meciar si pozval do ranneho vysielania Sklara?
Ty si dost rozhladeny clovek co sa eteru tyka a tym viac ma prekvapuju niektore tvoje tvrdosijne a za ziadnu cenu nemenne postoje. Vysvetli mi preco je "opat vylozene priatelsky rozhovor, hotova selanka" zly a ako to ma byt spravne. Alebo potrebujes vediet, kolko krat sa bol dotycny dnes vysrat a s kolkymi priatelkami svojho najlepsieho kamarata sa vyspal? Lebo toto sa tam naozaj nedozvies. Kedze tuto frazu som od teba nevidel pri ziadnom inom radiu tak by som sa rad opytal ako to robia ostatne radia a akych nekamaratov si volaju oni a preco oni 'nevysielaju pre seba'.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň