Diskusia k téme Rádio Viva
ani v tomto momente nejde Viva na 106.6, medzičasom mi už prišla odpoveď mailom, na vysielači je technická porucha a pracujú na jej odstránení, takže toľko asi.
Ešteže Viva disponuje aj touto výkonnou frekvenciou. Ja bývam v LV a ked som mimo domova tak 105,1MHz Sitno som zachytil pri BA v slušnej kvalite tiež hlboko vo vnútrozemí Maďarska a dokonca pri Rožňave v Betliari. Takže 105,1 nech šlape rovnako dobre aj naďalej.. -:)))
je už zhruba 30 hodinový, poslal som im mail, ale hrá tu celkom dobre alternatívna frekvencia Vivy zo Sitna 105.1 MHz, takže BB by si vystačila i s ňou.
už hrá, ale Viva stále nie.
nehrá ani Lumen na 102.9 MHz, jedná sa o ten istý vysielač (Panský diel).
rádio VIVA nehrá v BB na 106.6 MHz, 105.1 zo Sitna je OK.
Hlas Mira Ciefa som dnes pocul v uputavke na relaciu Kontakty na radiu Slovensku. Takze sa z Vivy zjavne vratil spat do SRo, kde kedysi pracoval vo vtedajsom Rock FMku.
Peter Hurajt bude už od soboty moderovať reláciu Zlaté hity na STV.
Predpokladal som, že to bude moderované P. Hurajt by tam bol ako stvorený
Nechápem prečo Vive klesá počúvanosť.. podľa mňa je to najschopnejšie rádio..
nie som si isty, VIVU nepocuvam, ale obcas som nuteny. Mne sa tiez zda, ze vysielanie je zoznamu a Rapantova ide urcite, Meciar to neviem.
Neviete nikto ci ranne vysielanie od 5 do 6 je na zivo alebo nahrate lebo uz niekolko dni sa mi zda ako keby to slo zo zaznamu. lebo Janovo moderovanie sa po 6 uplne meni.
Suhlasím Miro Čief je super moderátor a to že ho nebolo tak dlho počut si všimlo vela ludí aj u nás v robote (trebárs) a maju to aj na vivafore keby niečo!
iva prestan fetovat, trepes hovadiny o ciefovi. nikto nikam nevolal zijes vo svojich bludoch. gaba ti odkazuje ze si k...a stredoslovenska. chorvatska laska ta opustila lebo zistil aka si tak ti treba !
hovorim,ze ty volaj a over si fakty.volalo tam vraj kopu ludi, overuj si, ale mna debilko neobvinuj...
aha, takze ty ho vobec nepoznas ale volala si do nemocnice :-))....jaaaaaaaaaaaaj zamotavas sa velmi :-)
ale nevadi, ved mne je to uplne jedno
a zasa vedľa, tak po prvé, fámy boli hneď, stačí volať do nemocnice a po druhé, nepoznám ho, ale rada by som.
A okrem toho, čo Ti vadí na tom, že chce človek zistiť, kde bude počuť svoj obľúbený hlas...
vidim ze rodinni prislusnici ciefa makaju :-) a vypisuju jedna radost...vsetci dvaja :-)) pekne, len trosku trapne
ked dva mesiace nevysielal nikto si to ani nevsimol, nikomu nechybal...zrazu aky boom
zvlastne
nemá cenu s tebou diskutovať...za to, že má niekto iný názor, tak sa nerozumie...dokelu tak ja ako poslucháč nemôžem mať svoj názor, či sa mi páči alebo nie???končím diskusiu, lebo neznešieš iný názor, ako tvoj...off
lebo tomu nerozumieš,to vidieť podľa toho, čo všade vypisuješ
jj, hlas je dobry, prejav sa mi nepáči
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň