Diskusia k téme Rádio Viva
presne tak, viva toci len to iste, nema to vyznam. kopirovat ostatne stanice dokaze kazdy. bohuzial, nic moc.
VIVA je bezo zmien, stále jedna a tá istá hudba stále dokola... Ďakujem, neprosím.
Zasadne zmeny? Hned mi naskocila husia koza. Spominas? siet b1, okey - zasadne zmeny - vyhadzanie vsetkych schopnych moderatorov - zoslizovanie vysielania - zavedenie klamlivych sloganov... Dakujem neprosim.
V tomto radiu musi v kratkej dobe dojst k zasadnym zmenam.
Už od začiatku februára sa nič neaktualizuje.
Aj ja som si vsimol, ze za posledne cca. 2 tyzdne sa na ich webe prakticky nic nezmenilo. Mozno jeden z dosledkov krizy...
... aktuálny je tam len dopravný servis :(((
Ale na stranke Vivy je stále medzi Moderatormi tak preto som sa pýtal.
Uz sa tu o tom pisalo. M. Cief odisiel do SRo.
????? neviete?
Suhlas. S takou aktualnou kampanou Expresu sa to ani neda porovnat. Aj ked nevravim, ze mne osobne sa tie citylighty nepacia.
Ta kampan mi nepride ako dotiahnuta, ale vec nazoru. Tlacit vecerne vysielanie, co aj tak telke nemoze konkurovat na citylightoch je zbytocne.
mysli si co chces toho cloveka nepoznam
Jj. to je ono.
Nejake oneskorenie maju asi od septembra. :)
No ani sa necudujem, ze ta tak uz niekto oslovil. User s nickom ondrej mal velmi specificky sposob vyjadrovania a ty mas presne taky isty, navyse mate rovnaky aj reverzny dns zaznam. Mna osobne nepresvedcis, ze za oboma nickmi nie je jeden a ten isty clovek. Ale koniec koncov je to jedno, kazdy si moze zvolit tolko nickov, kolko uzna za vhodne. Urcite je tu takych userov viac. Koniec OT, spat k teme Radio Viva :)
Co sa tyka tych citylightov, je to nieco taketo? http://strategie.sk/showdoc.do?docid=23009
to iste ma viva polepene aj v michalovciach
no tak to divne asi je lebo ja som to nebol uz som sa tu stretol s tym ze ma oslovili ondrej vsimol som si tiez ze to ma presne tak ako ja asi ma internet od tej istej firmy ako ja
Dik za info, nevedel som, ze kiss nejde uz tak dlho. Neviem ako sa volas v skutocnosti, ale doteraz si tu vystupoval ako ondrej, tak som ta tak oslovil. Pomocou tych html kodov by to bolo divne.
V Kosiciach su na viacerych citylightoch reklamy na jednotlive programove prvky z vysielania Vivy, ako su napr. ranny host (Viva rano) a pod.
neviem komu si to adresoval ja sa volam martin
prosim ta nejde uz od oktobra a tiez som im pisal aj ohladom brezovej na 92,6 ktora tiez vypadava prislo mi nejake varovanie a nic viac mne to ale nevadi ja byvam v humennom a ja kiss chytim aj na 97,0 z horky dnes viva zo scobika na 88,5 ide vynimocne cely den bez poruchy viva na 99,0 z horky dnes trochu haprovala
ondrej a Kiss zo Scobika ide? Naposledy ked som bol v tej oblasti bol off.
ja som im napisal ze im nejde scobik na 88,5 a horka na 99,0 no odpoved mi zatial ziadna neprisla a je tomu uz mesiac horka na 99,0 ide dnes super no scobik na 88,5 nejde vobec uz skoro dva tyzdne v kuse
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň