Diskusia k téme Rádio Viva
hej hej už som to pocul, ale tak LuboTS World Chart Show je pre inu skupinu posluchacov ako legendarnych 10
Tak v nedeľu o 17:00 budeme pravdepodobne počúvať World Chart Show
v nedelu o 17°° s nazvom legendarnych 10. moderovat to tusim bude peto hurajt
milannco: a už sa nejak vo vysielani promuje? neviem nepocuvam Vivu tak sa pytam
Nemáte niečo archivované z rádia VIVA? Napr. na Vianoce čo bolo vysielanie, alebo keď začala VIVA úplne prvýkrát vysielať? Ak hey, tak pošlite na e-mail. Ďakujem
no ja som zvedavy na tu hitparadu ohlasenu na 6.1. :)
konkretnych je akurat tych 9 novych vysielacov. O interaktivite a zabave tu vykladal uz kdekto.
kratky ale myslim že dost zaujimavy rozhovor:
http://medialne.etrend. sk/vsetky-media/clanok.php?clanok=41 87
som zvedavy co z toho co tam povedal pan Budzák bude aj realita ale bodaj by to bolo vsetko tak ako je tam pisane ak to tak bude bude to zaujimavy rok 2008
Neviete ako sa volá pesnička Vanočná čo tam hrávajú? Na začiatku ako keby len hovoril a potom tam je hudba tuším JINGLE BELLS. Ako taká tanečná hudba
že to nevidno na prieskumoch počúvanosti/ktorým,ja osobne moc neverím/.
Naozaj bolo dnes geniálne vysielanie! Strašne moc sa mi to páčilo! VIVA JE NAJ-NAJ-NAJ-LEPšia!!!
A co take sa dialo? Nemal som moznost pocuvat Vivu, tak by ste to mohli niekto trosku priblizit, ak by sa dalo.
fakt,no comment.Klobúk dolu.VIVA-super!
Teraz sa VIVA perfektne počúva !!!!
JA POCUVAM FUNKO:TUTO SOBOTU VYPADLO FUNKO.CHCEM TYM POVEDAT ZE TO JE MOJE 2.PORADOVE RADIO KTORE POCUVAM KED NEJDE FUNKO ALEBO KDE NIEJE FUNKO.
tak to je fakt vianočne prekvapenie s VLADOM....VIVA dikes
minuly rok boli na vianoce tusim od 14-17 vlado vostinar so stankou jakubikovou, takze tento rok to bude vyzerat istotne inak :) a via vysielat nebude, lebo spominala vo vysielani, ze v nedelu ide vlakom domov... akokolvek, davno som nepocul petra hurajta
za malo. vivu pocuvam stale, hraju super veci!!!!!!!!!! :-)
oo dakujem ti ;-) ...ja som im aj pisal, ale neozvali sa :-/
boli to ricchi e poveri - sara perche ti amo.
skus im napisat do radia na viva@radioviva.sk. urcite ti odpisu
Zdravim, pred chvilou cca o 19,15 isla na Vive jedna talianska pesnička, ale neviem ako sa vola, bola uplne skvela, taka rytmicka a spievala tam žena a aj chlap, neviem ci ta skupina (ak to bola skupina) nemala v nazve Ricky, nie som si isty ... vie mi niekto poradit ako sa moze volat??? vdaka!
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň