Diskusia k téme Rádio Viva
to je asi zaciatok toho "uzasneho" projektu...
posledne spravy ktore vysielaju su o 19:00hod..nikto nevie co sa deje?
Pocul som dobre???? Velke spravy za 4 minuty! No pekne!!!
..neviem, ci ste si vsimli, ale Viva zacala hrat v poslednej dobe ovela lepsie...songy, ktore sa naozaj daju stravit a pri ktorych si aj melancholicky zaspominate.ale hraju aj nove..je to mile. a aspon nehraju to iste dokola ako ostatne radia. Viva sa aspon da pocuvat.
tak ho nepocuvaj, ale prosim ta netrieskaj somariny. A hlavne nehovor tu o vkuse....
Co je toto za vkus, aby som pocuval denne rovnake skladby, ktore boli otrepane pred patnastimi rokmi!!!!! Paci sa mi oldies, ale otrepanost bez fantazie neuznavam.
Aj ja som Vivou milo prekvapený!!! Rádio, ktoré ked sa trosku viacej zacne snazit neist stale na playback, bude takmer bezchybné:-)) Neboli by odveci nejake nove relacie, napriklad o cestovani.
Ja by som chcel vyjadrit nazor nezavisleho.Bol som posluchacom expresu dhle roky ale hrali coraz horsie a to iste dokola,skoda.potom som pocuval a este aj teraz si rad zapnem frekvenci 1,su dobry co sa tyka moderatorov a aj piesne su az na nejake vynimky ok.Raz som preladil na vivu,ani som nechcel lebo twist bol strasne radio co sa tyka hudby ale viva ma prijemne prekvapila ako expres volakedy v zaciatkoch,Len aby aj ony neostali gicovy.Ja pocuvam web radia,pretoze byvam v cudzine a mam aj dost siroky vyber.Momentalne je No.1 na slovensku viva a v cechach frekvence 1.Ale radia sa menia a dobry styl im nikdy nevydrzi navzdy.Dufam ze aspon dva roky,lebo vzdy je z coho vyberat.Tuna v Irsku je vyber dost slaby a tak doma pocuvam slovenske radia.Viva drzim palce.
Hahha, že odumiera? Ty čo si za paka, keď toto napíšeš.Fakt nemáš rozum a vkus!
Toto radio pomaly odumiera, lebo su tu otrepane kaleraby, jedine co si cenim je Boney M. Aj to mam na CD. Typycke odumieracie radio, ostatne su aspon moderne zo zmenami, prikladom je Okey, hraju vsetko mozne. Ale toto? Par nezaujimavych piesni ziadna fantazia, nic. Pocuva to kolega, tak mam prehlad. Aby ste si nemysleli, ze pocuvam nechcene.
Nicim si ma neprekvapil...odveci ako vzdy.
Ty si neskutocne....hmmm, ako to povedat slusne...snad naivny....ilustracna fotka starych budov twistu...uhm...zakaz inych fotiek....pravdepodobne sa v utajeni pod ruskom tmy v noci vsetko vymenilo za nove a iba to nechcu ukazat...co na tom, ze ked ides okolo, jedna budova je skoro uplne prazdna a v druhej je malo ludi...mozno su tiez utajeni....to asi aby boli do serie s tym tajnym projektom....oooo a tajnymi konzultantmi....alebo takato tajnost? :) http://www.upn.gov.sk/regpro/vysledk y-vyhladavania.php?kraj=BA&priezvisk o=budzak&meno=dusan
Po roku a pol od zrodu Vivy vidím rozhovor, ktorý je na úrovni. Páči sa mi, že aj vo Vive si kompetentní uvedomujú, že spravili chyby. O to viac si to cením, keď si ich aj vedia priznať.
celý článok na Medialne.sk http://medialne.etrend.sk/radia/clan ok.php?clanok=3908
@Pajo
Akurát Ti to hrajú:-)))) Mika- Relax:-)))))) only for Pajo:-P
hmm stereotypne, no ved chystaju velky projekt :D
@milannco
Reč bola okrem iného aj o spolupráci Kraus a Marcin ( čo rozťahoval bulvár). Len neviem, či to bol len mimoriadny hosť, alebo či sa nakoniec nezobudili a nemajú v úmysle mať konečne každé ráno hosťa.
Inak chýba Jano Mečiar poobede vo vysielaní. Je to nesmierne stereotypné, no nepomôžem si...
Som už 2-krát zachytil buzeranta MIKu na VIVE s jeho pesničkou RELAX.Veľmi nemilo ma prekvapilo, že taká o ničom pesnička chodí na VIVE...
rano bol vraj na vive host extwistak andy kraus? o com bola rec?
Neviem na čo si toto sem napísal...a kvôli správam sa poslucháč nerozhodne nepočúvať rádio.
Pekný pozdrav z Liptova
dlho som váhal či mám reagovať na Vaše spravodajstvo ohľadom rómov a ich víťazstva v Liptovskom Hrádku. Vaš reportér pozabudol informovať že naši spoluobčania rómovia v LH neplatia nájomné neplatia za vodu za elektrinu za NIČ. Nadácia resp. jej právnik sídli v tej istej budove kde splnomocnenkyňa vlády pre rómsku menšinu a aké bolo pozadie pred a počas onoho súdneho sporu... Pokiaľ by "gadžo" neplatil nik by sa s ním nemaznal a Vy dokážete skreslene informovať o veciach a ako by ste sa báli aj Vy skúmať a hlavne povedať pravdu o živote niektorých rómov z LH... Je mi to ľúto a klesli ste u mňa ako poslucháča..
ľubo z LH
Myslis ze im tuto moznost neponukli...ja si osobne myslim, ze si za to moze to ktore samotne radio...I ked neviem ake boli podmienky na spolupracu..Tak mi neprinalezi to hodnotit. Ale necudoval by som sa, keby si za to moze Viva sama...
To ANRTS malo podporiť radšej VIVU ako sprostý EXprd.To by sa VIVE zvýšila na sto percent počúvanosť!
Marika Gombitová... jej nová pesnička je OTRASNÁ!!! keď porovnám jej staršie piesne, krásne, pohodové, veselé... a teraz?? OTRAS! "často myslím na hrobára... sfúkni mi už dych.." a podobné somariny.. veď z nej mám depresie! Keď tú novú pieseň počujem, preladím na tie 3-4 minútky rádio...
a este o tom "zasadnom projekte" ved o tom sa suska minimalne rok v kuloaroch... Teraz s tym vysli na medialne.sk a maju dalsi rok aby sa opat k tomu opat (ne)vyjadrili...
Ozaj davno som nepocul o Lubosovi Cernakovi. Je tam vobec este? Casto ho pocut robit uputavky na SRo. A vo Vive bol vykonnym riaditelom...tak sa mi to nezda. Neviete o tom nieco?
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň