Diskusia k téme Rádio Viva
este stale sa da tvrdit, ze Radio Viva je pre inteligentnych ludi...a tak vyzera aj vysielanie pre tuto cielovu skupinu. Ziadne prazdne reci, zaujimave informacie a moderatori v pohode
Tiež si myslím, že sú skvelí.Kopu zaujímavých informácií,moderátori sú vyborní a hudba samozrejme tiež je výborná.
Radio Viva pocuvame kazdy den a musim vyzdvihnut najma moderatorov, ktori maju profesionalny prejav a konecne mam pocit, ze je to radio, ktore ponuka ludom aj informacie a nie kadejake talafatky.... Len tak dalej Viva.
PS: pan Stefuca hlas je super ale ta stara skola sa nezaprie- trosku menej afektu - nic v zlom je to fajn....
Ale keby vsetci posluchaci urobili to, co radi "posluchac", tak by sa asi vedenie tohoto radia pri zverejneni prieskumov velmi nepotesili, lebo by zistili, ze ich nikto nepucuva. Nechapem vsak, preco by mali ludia Radio Viva preladovat, ked je toto urcene presne pre tych, ktorych ma "posluchac" na mysli, cize: "pre tych, co maju IQ vyssie, ako je v % napisane na flaske, ktoru maju pred sebou". Toto bola predsa od zaciatku "cielovka" Radia Viva.
Komu sa nepaci radio VIVA ma moznost prvym gombikom zmenit-preladit na inu stanicu a druhym gombikom vypnut svoju aparaturu !
Tento postup doporucujem pre tych co maju IQ vyssie ako je v % napisane na flaske, ktoru maju pred sebou ! Pre nizsie IQ doporucujem vytiahnut sietovu snuru zo zasuvky a radio zhasne !
Čadčianské základné školy už pár rokov poriadajú exkurzie do Oswienczimu/máme to tu "za rohom"/ pre žiakov 8.a 9.ročníkov.A veru mnohí zmenili svoje pomýlené názory po zhliadnutí expozície.Vrelo odporúčam.
Ja sa ani nečudujem,že ty decka propaguju fašizmus. Vedia vôbec čo to je?.Myslim,že nie.Vychovala som troch synov ,da sa povedat,že sama.To čo ja som ich učila doma,bolo veľmi malo.Vedomosti nasavali ako špongia z televizji.A tam čo videli? Od rana do večera : Sex,nasilie,bohatstvo,luxusne byvanie,drahe auta.V škole organizuju sa zajazdy na lyžovaču do tatier.Co tak zorganizovat zajazd do Oswiecimia.Biť sa ich nesmie.Nepoznaju čo je bolesť,strach.Pochadzam z Polska.Narodila som sa po valce a mam v živej pameti,ako ludia rozpravali svoje skutočne zažitky a videla som na vlastne oči tu hrôzu.Z mojej rodiny nikto nezomrel v tabore ale uraže ma to,že s prepačenim ,,zasran" propaguje nečo o čom nevie skutočnu pravdu.A čo rodičia?Už som počula jednu mladu mamičku,ked´nadavala na romov a pred desať-ročnym synom zakričala na nich ,,Hitler mal vas všetkych poslat do plynu a nie židov".Barbara
Kvizove relacie sa aj tak nahravaju naraz aspon pat dielov, mozno aj viac. Nevidim problem v tom, ze by sa Vlado nemal v eteri objavovat. Vo Vive si podla mna dobre uvedomuju, ze jeho odchod by pre radio znamenal asi velku ujmu...tak len tolko k vasim spekulaciam.
Co sa tyka vecernych a nocnych sprav, tipujem ze soboty nedele ostanu bez nich. Pracovne dni aspon do polnoci...Potom to bude asi len hudba a lá Viva.
Pekny vecer
Odpište mi prosim,niečo bližšie k tomu konkurzu na Bambulku.Ďakujem.
no vlado vostinar vraj bude uvadzat od septembra novy denny kviz na jojke, mozno to ma suvis s tym. tipujem,ze sa bude robit komplet nova struktura, nielen ranne vysielanie. a hlavne som zvedavy, ci sa spravy vratia aj do vecernych a nocnych hodin :D
niekde som zapocul,ze sa pripravuje nova struktura raneho visielania,ale uz bez vlada vostinara.?????
tiež si myslím.i ked ja som písal názor na rádia a namiesto o rádiách sa niekto pustil do mňa.
Duso: dobre že skapal lepsie ako citat tu nejaku hadku ktora nema s Radio Viva nič spolocne
Tak sa zamysli. Ak vieš vôbec čo si zasa za kravinu napísal.)))
Tebe sa nepáčil iba moj prejav a už si ma zaradil, tak prečo sa čuduješ, že keď sa niekomu nepáči niečo hned niekoho zaraďuje.
A či sa ti to páči svet sa delí na normálnych a blbcov. Žial tých blbcov je viacej. Preto vyhrávajú. Preto rádia a TV vysielajú to čo vysielajú. Bezduché stále sa dookola omielajúce prázdnoty.
Neviem odkial si vyčítal že ja som jediný normálny. To som určite nenapísal. Len že takých je nás málo. Aj preto svet vyzerá tak ako vyzerá. A čo si o mne myslíš ty je mi srdečne jedno. Nepoznám ťa tak ako ty mňa. Tak nechcem súdiť. Ja som nebol vychovávaný. Jednoducho viem rozlíšiť normálneho od blbca.Asi to mám dané.))))
Tak ako billg vie rozlíšiť že F.Gump je asi niekto výnimočný, ked ho tu citoval a pritom si asi enuvedomil že to čo napísal je celkom slušná kravina. Lebo len sa niekam zaradil, kedže ma považuje za blbca.))) Ale nechcem tu už rozoberať ani blbcov ani pravopis. Chcel som len poukázať na to vymývanie mozgov rôznymi stále sa opakujúcimi jinglami. A najhoršie že sú situácie že sa proti tomu nemôžem brániť. A ked sa skúsim brániť niekto mi tu vytkne pravopis a iný zasa som paranoik. Tak končím. Kludne si to počúvajte.
Vdaka Ikserovi a Palovi za podporu. Vás som zaradil ku mne. viete o čom to je.
Pekný deň.
Dávno som tu nebol, tak skúsim ešte reagovať na ten príspevok venovaný mne.I ked tu šlo o niečo iné. O rádiá a nie o môj pravopis. Skúsim aj pravopisne aby si to pochopil.Lebo ak nemáš v hlave aj niečo iné ako pravopis a naštudované výroky múdrych, neviem či pochopíš o čom to je. Mimochodom do ktorej časti výroku od F. Gumpa: "Pro hlupaka kazdy hloupy".
si sa zaradil ty? )) Mám dojem že pre teba som hloupý ja.)))
neviete niekto kam sa podeli miro grencik a zuzana ticha?? kvalitni moderatori, ale od ich odchodu z twistu som ich nikde nevidel/nepocul
Vies mi vysvetlit pojmy: demokracia, tolerantnost, sloboda, komplex a vychova v demokracii? Ak sa da, popis mi to pls. Diky.
A co ty o mne vies, co som zac? Keby si vedel o mne nieco, urcite by si bol velmi prekvapeny.. Najma s tym vysielanim:) Prepac, ale ak aj o radiach pises, trebars ako o mne nieco a pritom vobec nevies kto som, tak tvoje nazory by ludia mali brat naozaj s velkou, velkou rezervou.. Clovek by mal najskor poznat situaciu a az potom o nej pisat..
vediet rozlisit podstatne od nepodstatneho nema nic spolocne s toleranciou voci existencii nepodstatneho. a ani ja nechapem demokraciu ako absolutnu toleranciu. len sa mi zda povazovat napriklad temu piatok trinasteho za nepodstatnu krajne nepodstatne.
"bol som vychovany v zmysle demokracie a slobody a prave preto je pre mna tema piatok trinasteho uplne rovnaka tema ako globalne oteplovanie."
No a prave v tom je velky rozdiel medzi mnou a tebou. Ja som bol vychovany tak, aby som vedel rozlisit podstatne od nepodstatneho. A ani demokraciu a slobodu nechapem tak, ze by som mal byt tolerantny voci uplne vsetkemu. Ak nieco povazujem za blbost, nemam problem na to poukazat. A je mi uplne jedno, ze ty to povazujes za komplex.
to Ikser: je vecou danej osobnosti, ci sa na svet diva ako na kopu blbcov, ktori "tvoria velmi vyznamnu a vplyvnu cast ludstva". ja sa na svet takto nedivam a je len tvojim problemom a komplexom, ze (aj keby som tento fakt, ktory zmienujes, pripustil) sa s tym nevies vyrovnat. bol som vychovany v zmysle demokracie a slobody a prave preto je pre mna tema piatok trinasteho uplne rovnaka tema ako globalne oteplovanie. mozne su temy, ktore ma zaujimaju viac, niektore zase menej, ale urcite sa preto nepovazujem za "normalneho cloveka" a tych ostatnych za nenormalnych. tak mi napadlo, tema piatok trinasteho by mohla byt celkom fajn napriklad v stredu 25.
to Palo: prepac, Duso pouzil pojem blbci, nie ty. ale v principe som vo svojom prispevku povedal to, co som chcel. celkovo mi pripadas ako strasny mudrlant a pokrytec, co len kritizuje a moralizuje. mame slobodu, zaloz si blog, publikuj si svoje posolstvo cez web, sprevadzkuj stream, koordinuj si frekvenciu, vysielaj alebo urob cokolvek cinorode, dosiahni uspech a potom ti dam zapravdu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň