Diskusia k téme Vrátili by ste do éteru Hviezdu FM?
Co skúšáš, jak skúšáš. Si normálny?
Odpoved je tu v Diskusii na n tej podstrane :)
Myslim si,ze to moderoval Staráček,ale prve meno si uz nepamatam.Este aj dobre radio bolo N-Radio.A samozrejme aj tie co tu ostatni pisu.DCA,HIT FM,LOCAL FM atd.Skoda ich.
Spomina si niekto,ako sa volal Dj,ktory moderoval Klubovu a tanecnu scenu na Hviezde FM,ktora sa vysielala v sobotu o 20.00?
A este jedna otazka,komu patril hlas v jingloch Hviezdy FM? Myslim tym jingle ako Reklama,Pocuvate Hviezda FM a dalsie.Vdaka za reakcie.
Kdyby nezacalo vysilat HIT RADIO 93,3FM mozna by jeste zilo DCA radio.HVIEZDU jsem tyky poslouchal ale prvni bylo radio NITRA a na to nezapomenu a potom DCA to bylo SUPER.
Rebeca je spat :) a je celkom porovnatelna s vtedajsou - nie su tam uz sice rozne hitparady a relacie z "onych" cias, ale hudobne je blizko a je obsahovo zaujimava - info z regionu, tematicke relacie o filmoch, byvani, specialka o rockovej hudbe v zahranici... atd. A ten Twist by som bral vsetkymi desiatimi. Otazka je, kolko takych ako ja by ho bolo ochotnych pocuvat.
A ja osobne nikdy nezabudnem na DCA ako som na antenu omotal kus drôtu a prepchávak von cez okno aby som mal lepší signál a počúval bože to boli časy :-)
2UNLIMITED- NO LIMIT som pustil na plné v piaok večer a otec vtrhol do izby,že či mi j...e... :.)
Máš pravdu bola iná doba menej možností dostať sa k hudbe,ale tie rádia neboli len o hudbe,žili s tým regionom či mestom,boli viac kontaktné ako dnes a to je tá chyba,dnes má väčšina rádia takú počúvanost akú má pretože skončili s interaktivitou a hrajú to len na hudbu a na interaktivitu s poslucháčmi zabudli a práve toto je ich šanca prežiť,prihovárať sa k poslucháčovi,byť mu blízko...
Preto aj telky začali hrať menej filmov a viacprogamov(už otázna je ich hodnota). Toľko môj názor
Ešte kvalitné rádia boli aj Rebeca, Kiks, Východ, Local FM
ja by som vrátil späťť radio B1, Rock FM poprípade Twist
že kontaktné relácie s poslucháčmi boli na Hviezde FM až do druhej rána. :-)
Bola úplne iná doba, rádia boli novým fenoménom, ktorý nám dovtedy chýbal. Bez ohľadu na dávku amaterizmu však legendárne regionálky ako Flash, Tatry, Rebeca, DCA, N, Nitra, Forte či Family dokázali pritiahnuť desaťtisíce poslucháčov. Vtedy boli nižšie aj naše nároky, no každé z nich malo verné skalné jadro, vytvárajúce rodinnú atmosféru - a to dnešným rádiám chýba :(
Bolo to super radio,aj N Radio bolo super vikendovy jubilanti jozka doczyho bol to Pan moderátor
Veď vy už tam hviezdu máte - má reláciu v SKy :))
Určte by som vratil hviezdu FM bolo to super radio a super ludia aj N radio by som určite vratil
Zatial je to parodia na lorem ipsum ktory prave rozbehli chat :)
Pamatate si na internetove radio SunRise FM?
Registrovane u RVR.
Chlapci z Hviezdy, davam vam ho za priklad.
Vydrzte s online vysielanim aspon tolko mesiacov a tamten pocin z vychodneho Slovenska.
bannerova reklama na tyzden od 30€.. veria si chlapci, lorem ipsumaci :-D
Sledujte.. www.hviezdafm.sk
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň