Diskusia k téme Rádio Jemné
Takze ja som teda ta cielova skupina ;) nuz nic zle proti tym playlistom, ale naozaj staci mi to na poobednu siestu, pripadne nocne vysielanie. Pocuvat cely den nevydrzim, to by museli byt skladby zoskupene do nejakych celkov s urcitym zameranim a komentarom (napr. soul, gospel, smooth skladby rokov 80', smooth jazz a pod.), inak nemam dovod. Naproti tomu stare B1 som mala zapnute niekedy aj 12 hodin.
Aku mas medialnu milulost ked to tvrdis? To co hovoris je nezmysel... Mapping study im ukazala dieru na trhu a naformatovali sa podla nej. Opat len zopakujem navyse... Uvedom si, ze nie si cielovka... Alebo si zena vo veku 25-49 rokov?:)
Mne sa toto radio vobec nepaci. Myslim si, ze vzniklo prinajmenšom nestandardnym sposobom a znicenim styroch inych radii, narobilo velke skody v slovenskom etery. Ale uspech asi mat bude. Odhadujem jeho pocuvanost na 4-6%.
Ty tiež píšeš o niekom a tiež sám nevieš kto ten daný človek je... Už som sa rozprával dnes s so ženami vo veku od 25-49 a tie mi povedali,že si nevedia predstaviť,aby celý deň počúvali slaďáky...A páčila sa mi jedna ich poznámka,že čo chcú dostať cukrovku?Nemal by som nič proti takémuto rádiu,keby nám nebolo zobralo 4 regionálne rádia,ale ako som už písal,to zrejme nepochopíš,čo je na škodu veci
Presne tak, vela ludi sa tu stavia do pozicie tych, ktori vedia ako na to a ako sa robi radio. Mapping study a sofistikovany programing a formatovanie im nic nehovori...
chlapci, ktori nechapete, chodte sa hrat do pieskoviska;-)
Uvedom si, ze nie si cielovka... Alebo si zena vo veku 25-49 rokov?:)
Uz len z toho nazvu sa mi jezia vsetky chlpy a k tom este to logo...:-/ Radio pre zeny v domacnosti?
Sa priznám,že to som nepochopil ani ja...Ak má byť toto to veľkolepé rádio,tak potom neviem..Som zvedavý,koľko percent ľudí bude chcieť zaspávať aj cez deň,napríklad v práci..Veď cez deň,by malo vysielať dynamickú hudbu a nie uspávanky..Čo sa týka mňa,tak zrejme tieto frekvencie naozaj navždy opustím...Je to škoda,lebo ten ich zvuk je výborný,ale zaspávať cez deň nechcem..
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň