Diskusia k téme Najlepšie jingle rádií
Rozhodol som sa že dám po čase moje poradie rádií s najlepšími jinglami. Keďže sa vždy snažím byť objektívny, netreba sa čudovať, že v mojej top 3 je aj rádio z tej druhej skupiny. Takže moja top trojka:
1. Expres
2. Europa 2
3. Vlna
vypočujte si aj jingle v tomto radiu :-) čo poviete ?
Ja si myslím že najlepšie jingle má Expres. Dobre naspievané, dobre nahovorené, moderné, skvelé intrá, dobré myšlienky, napríklad po súťaži je jingel To bolo trochu komercie a teraz veeeeľa hudby. Alebo pred novinkou Tie najväčšie mixujeme s tými najnovšími.
Najlepšie jingle má RÁDIO VIVA.
Niečo z Koliby :-) https://youtu.be/E4lccbBQb6I
Tie najlepsie a neprekonatelne malo kedysi Radio Luxembourg.
polovnicku pasu aj vsetky ostatne vecicky tohto typu mame :) ak mas stale este o to zaujem napis sem.
ja by som si dal este raz tie superkratke jingle na reklamu z fun radia :) ked pocas vysielania mali nasledovat nejake reklamne vstupy napriklad pocas sutaze o vecnu cenu ktoru venoval urcity sponzor... :)
Keď deti dostávali vysvedčenia,tak Rádio Koliba zaraďovalo vtipné jingle o škole a učiteľoch :-) Koliba často hralo dve pesničky od jedného interpreta za sebou a vtedy zaradila jingel: Och,to bolo dobrééé,dajme si to ešte raz
Pre mňa,ako maleho chlapca kedysi zneli neskutočne pritažlivo jingle ,ktore púšťal Fero Hora v relacii Hudobny globus.Vie mi niekto poradit,kde sa k nim dostat?1
Asi najznámejší station voice na svete je Kelly Kelly Kelly, teda K3 alebo ak chcete Kelly Doherty. Hlas staníc ako napríklad Kiis fm v LA, Z100 v NY, hlas programu American Top 40... Tu je malý prehľad s najznámejším hlasom vo svetových rádiách: http://www.kellykellykelly.com/wp-content/uploads/…
ahojte nemate prosim vas z fun radia taku mp3 tusim z roku 2003 alebo 2004.. vola sa to Polovnícka pasca..sajfa a adela to "spievali" vo free time tusim dakedy v lete...dakujem..ak by ste mohli tak mi napiste na lukash18@azet.sk
Prosím neviete kde sa da zohnať Jingel z radio GO DEEJAY ten čo je medzi pesničkami, spieva tam taka príjemna slečna niečo v takomto zmysle "GO Deejey muzic..." Dakuje moc
odpovede mi prosím posielajte na chalan009@azet.sk
Pro super jingly navstivte http://www.bestjingles.webnode.cz
Nemá náhodou niekto jingle Rádia Rebeca v mp3 - toho prvého martinského Rádia Rebeca (ZI 106,9 - BB 87,7 - PP 94,2).
prosim.vás.o.jingle.zanikuteho.radia ..RADIA.VYCHOD.diki.moc.......djmich i@zoznam.sk
ludia neviete kde by som mohla stiahnut jingle bolo 13 hodin a potom id etaka dobra pesnicka asi a potom die zakruta pls ...
Podla mna dobre zvucky ma Radio Sunshine Live-de.,ich heslo " Wir sind unter Euch " a tiez dobry podmaz maju pod spravami,ci dopravou.Maju v sebe dynamicnost.Zo Slovenskych radii nie je najhorsie Fun,GoDeejay,alebo aj Viva.Z byvalych radii mali dobre jingle D.C.A,Twist,Forte,ale to je uz minulost.Mimochodom daju sa stiahnut na nete jingle Sunshine Live a aj stare jingle uz zo zaniknutych SK radii
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň