Diskusia k téme Najlepšie jingle rádií
monoformat je iba jemne pokial logicky uvazujem.
pozrite sa na monoformatove slovenske radia a najdete minimalne jedno, ktore ovela viac hudby ako one
One má slogan #1 Hit Music Station?! No to si asi popočúvam. Tento slogan je dosť rozšírený v USA ale aj inde, ale neviem či ho používajú také malé rádiá.
no uved radia kde sa hra viac hudby. pravdaze sloveske.
staré francúzske jingle FUNRADIO so slovenskou úpravou.Ach kdeže tie časy sú........
Ak Viva ma najlepsie single tak ja zjem h...o :D:D:D:D
Tak daj priklad....inak je to len netaranie do vetra, ako Tvoje ostatne prispevky:)
celkom som sa pobavil na novych jingloch Radia ONE - vraj najviac hudby cely den a No1. Hit Music Station. Program, ktory maju zverejneny nevyzera na to, ze hraju najviac hudby, najma tych 7, resp. 6 hodin moderovanych blokov. Poznam radia, kde sa moderuje ovela menej a ovela viac sa hra
Rádio VIVA,DÚHA-hlavne DÚHA PRE VÁS a aj Rádio HEY!
malo by to byt toto: :)
Zuzana Smatanová - Nekráčaj predo mnou
who knows song with words:"ne kracaj za mna"??i need to know..
daju sa este niekde stiahnut jingle niakych radii?
http://www.radioduha.sk/redir.asp?ur i=uploads/jingle/STUHY.mp3
http://w ww.radioduha.sk/redir.asp?uri=upload s/jingle/Dpre_vas.mp3
sak raz si tu clovek spravi haluz z dakoho len tak :)) a hned ho vesci zdrbu dole :D :D btw ja mam rad Karola takze Funko (to je jasne) a potom este aj _FMko, a inac take pekne je aj to jak spievaju ze raaadio viva... lallala :) ale kvalitka je Funko
podla mna, _FM ma vinikajuce jingle, expres ma tiez v pohode
Dovolím si tvrdiť že Bajko je slovenská zvukárska jednotka. A tie jingle aj tak vyzerajú, sú zrovnateľné s takými čo robí JAM. To je spoločnosť ktorá robí jingle pre rádiá na celom svete.
To som si vsimol ...taky psychicky naruseny ludia tu nemaju co robit
vravte si co chcete-podla mna jemne melodie,lumen a radio Devin...
urcite funko (bajko a carlo su super, spickovi zvukari) a aj _fm.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň