Diskusia k téme Rádio Košice
Nazdar, nuz vcera som ho naladil, prijemne ma prekvapila kvalita zvuku, signalu a malá rotácia skladieb. Co mi zatial chybalo je trochu hovoreneho slova, asi premakanejsie putavejsie dzingle... Aby to bolo take sviznejsie.... Pozdravujem majitela, nech maka na radiu, ma sancu sa uchytit...Cawww
hudba moze byt este karty zamiesa hornet kiss je uz opakovac 1 skladba 5 krat za den preto doma pocuvam radia cez net a nie tie nase opakovacky
Podľa toho čo vysielajú určite majú možnosť stať sa jednotkou v košiciach .
nooo.. celkom dobre hraju, i zvuk sa mi paci - nic umelo skazene... a hlavne behom 3 hodin sa neopakovala ziadna pesnicka :-)
uz viackrat ich bolo pocut.. ale nic dlhodobe zatial.. akurat pribudla FMkova antena nova.. taka si skusaju
uplnou nahodou som ho naladil, asi pred polhodinkou
hraju samu hudbu, take 90s, bez moderovania
prijem v pohode (na mobile)
myslim si, ze v kosiciach je viacej ludi, ktorych by zaujimalo, ci to radio funguje, alebo co sa s nim deje. Hlavne ak vam slubia, ze sa vam ozvu, ci vas ako moderatora beru, alebo nie :-( ... hm... natahuju nas uz asi jeden a pol mesiaca :-(
Ja som 91.70 Mhz skusal vecer 7.6. (sidlisko Zapad) ale nic som nechytil (okrem odrazov uz vysielajucich radii v KE).
pozor uz aj vysielalo.V stredu od teraz neviem presne asi sa aj milim ale od 22.00 Hod. do Stvrtka cca 11.00 - 12.00 Hod.
Je okolo neho nejak ticho na to, ze bude pomaly aj rok, co maju udelenu licenciu...
Niekomu tu asi hrabe....Prečo som magor? Hmm? Mimochodom, slovenčina asi nebol tvoj obľúbený predmet na škole, všakže ?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň