Diskusia k téme Rádio Naj
anonym mylis sa, oldies relacie boli v tom case na viacerych staniciach (takmer kazdu taku malo :P)
Pamätáte si na NAJ-ku Oldies,Starinky,Naj25?Čo sa týka OLDIES,tak si myslím,že nijaké rádio nemá takúto reláciu.NAJ bolo proste výnimočné.Toto rádio bolo NAJlepšie!
Ja by som bol radšej aby sa tu písalo len o rádiu NAJ.
Pocuj! Zitka bola dnes uzasna !!!!! Teda ta cvicitelka .. nova to postava!!!
Pocuvala si v patok vecer Vratka? ... Bolo to skvele vysielanie a v sobotu Zitka ( vratko ) ...no rozcvicka opat ..som sa nasmiala!!!
Sorry,ja viem,no nemám stále Mini disk.Ten čo som mal,som mal iba požičaný..Ale myslím na to...
www.radiog3.sk kazdu sobotu od 9-15 hod. VEGET G3.
Vyborna vec: sranda -zahoracke spravy o 9 a 12 hod, vtipy, pesnicky na zelanie a hlavne vyborni moderatori. Treba si vychutnat :-)
Počúvala som a nemalo to chybu! Zábávala som sa a sobota, to je už skvelá klasika! záhorácke akože správy a ďalšie veci..super!
Kto ste radi počúvali Pyžamovú show z radia NAJ, tak si teraz pustite na www.radiog3.sk ide NAŠE...s G3. Je to velmi podobný program a výborný s Vraťom, Hel a Miškou. Skúste, oplatí sa a v sobotu VEGET G3 je vždy super.
No, musim to konecne stiahnut z Md, do Pc... Potom vam ho sem, hodim..
Mily moj zlaty! NASE..s G3! 22.00 - 24.00 piatok!
Keď už by malo vzniknúť takéto rádio,radšej by sa mohlo volať Forte...Dúfam že ozajstný pravý skalný mi dajú za pravdu... :-)
Dúfam,že niekedy v budúcnosti vznikne rádio s názvom NAJ.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň