Diskusia k téme Rádio Naj
caute vsetci .bol by som rad keby vzniklo v trnave radio a dufam ze aj ludia z trnavy a okolia by boli radi..radio naj bolo naj naj naj naj naj najlepsie .......
Vie mi niekto povedať čo je napr.s Vladom Hulíkom,Petrom Radványim,Mariánom Kuklom atď?
Ale dúfam,že to Rádio bude úúúúúúúúúúúplne podobné ako Rádio NAJ a chcem aby logo vyzeralo(myslím na autorádie alebo doma na rádie) *NAJ*.
Ja mam nahrate ukoncenie vysielania radia Naj, to je jasne ze som si takuto vec nemohol nechat ujist... A pre 5ula: Tie jingle nemam od teba..
Hmm.. chysta? aj ja chystam radio cely zivot a dalej ako po vysielanie cez net som sa nedostal... A nemyslite ze keby sa aj SKUTOCNE planovalo, ze by o tom nebola zmienka na niektorom z tych radio portalov??? Hmm.. ale BODAJ BY!!!
To je skvela sprava, len dufam ze pravdiva, ale nadej umiera posledna.Ak budes o tom vediet viac, tak na nas nezabudni.
Dik moc :))
P.S. My sme uz take velke a starsie decka, ale radio NAJ sme mali velmi radi.
caute decka. cca pred dvoma tyzdnami ma zastavil v trnave jeden mlady muz a daval mi par otazok z dotaznika. vraj sa v trnave chysta nove radio. tak mozno...
aj jingle kurnik niekde mam.. Palo, to si posielal tie odomna? ci vlastne?
Zaznam z ukoncenia NAJ vobec nemam a prepojenie z NAJ na siet B1 ak sa dobre pamatam bolo o polnoci z 10.2.2006 na 11.2.2006. Ak je to zle, tak nech ma niekto opravi, ale myslim, ze je to tak.
Janka, ty nemáš niekde uchované nejaké dôležité momentky z rádia NAJ. Napr. vyhlásenie pred ukončením vysielania. Ak by niekto mal záznam z ukočenia vysielania NAJ-ka tak mi ho pošlite. A kedy presne ukončilo vysielanie rádio NAJ, ja som to nezachytil včas.
Ja viem, ze adresu si pisal ty, ale ked som vcera pozerala tu stranku, tak som vosla do rubriky DISKUSIE a videla som, ze Adam tam posiela prispevky, takze on tu adresu uz dlhsie pozna.
Nevadi aj tak sa velmi tesim, ze ta stranka existuje,
LOVELY MEMORY :))). Pali, dik moc za tu adresu :-)
Záujemci o jingle dajte vedieť na adresu: vgmedia@szm.sk
Ja mám jingle, ale ešte z čias starého rádia FORTE. Kto by chcel môžem mu ich poslať.
Inak o tej adrese som pisal ja:), ale to je jedno, hlavne ze to este stale ide. Dobre poslem vam tie jingle... Len ich musim pohladat:)
Preco si nam skor nenapisal, ze www.radionaj.com/index.htm stale funguje a Ty si tam riadne diskutujes a ja som nemala ani potuchy, ze ta stranka existuje:))). Dnes som si to vsetko presla a mam slzy v ociach.Preco to tak muselo skoncit ? ! :(((
Ak by si vedel, ze niekto seriozny robi zbierku na nove NAJ, tak daj vediet urcite prispejem :-)
Ahoj,Paľo!Mohol by si aj mne poslať tie isté JINGLE čo pošleš x-vi?
Mohol by si aj mne poslať tie isté JINGLE
Palo môžeš mi ich poslať na emailovú adresu: vgmedia@szm.sk
Z rádia FORTE jingle mám, ale z NAJka 2-3, čo mali umiestnené na webe. Skús mi ich poslať.
ĎAKUJEM
Ja mám doma jingle.Keby si chcel,vedel by som ti ich poslať.Áno,zo štúdií ostala len jedna veľká miestnosť.Inak stránka stále funguje... www.radionaj.com/index.htm
ano, x, NAJko sidlilo na Okruznej v lavej budove VUJE (ked sa divas celne na hlavny vchod) uplne hore, na 12tom poschodi.. A teraz je tam rozmnozovna.. Komplet techniku a vybavenie si niekam odvliekli novi majitelia.. nasiel som len taku chabu foto na http://www.vuje.sk/5/sk/04_struktura .htm..
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň