Diskusia k téme Rádio TESCO
chcela som dať zahrať do Tesca v ZH ale všetko je obsadene da mi niekto vedieť ako a kedy sa tam mozem dostať naradu či mam sediet pri počitači cele dni som sama zamestnancom toho Tesca .....
Pol hodina po polnoci a uz su vsetky terminy na dalsi pridany den - 29.12. odsadene.
Ide to na odbyt ako teple parky :)
keby ste mali lepší zoznam piesní, porozmýšlam
Preco tak malo casu respektive miesta je na zahratie skladieb davate?
A mienite v tom pokracovat? Bolo by to skvele:)))
kamo - daj zahrat vsetkym neuspesnym uchadzacom ako som to urobil ja uz 2x - a potom napis svoje realne skusenosti s vyuztia dat zadarmo niekomu zahrat :)
Ludia maju nieco zadarmo a len nadavaju :D ake typicke na Slovensku
:)))))))))))))))))) fakt som sa pobavil. Kazdopadne gratulujem portalu radia.sk k vybornemu SEO. Holt, nie sme az tak IT gramotny narod. Pre vacsinu ludi je synonymom slova "internet" slovo "facebook" a dalej nedovidia. Takto nejako to bude aj pri zadani spojenia "radio tesco" do guuuugla :)
Pre debilných a sprostých zamestnancov TESCO. Na nasledujúci odkaz klepnite http://www.storemedia.eu/sk/tescoradio
hoci rozsirili moznost z 3 na 5 pesniciek denne, sanca uchytit si termin prichadza tesne po polnoci kedy pribudne dalsi den s volnymi terminami ... rano o 6 je to uz vsetko obsadene nocnymi vtakmi a tak bezny smrtelnik naozaj nema sancu si dat zahrat ... je to naozaj nedomyslene
mozno aj realna sanca je, ale to by asi chcelo trosku zapojit tu gulatu vec na krku.
kriste pane, ako moze byt niekto tak tupy, pripadne slepy (alebo dohromady)
absolútne nechápem načo inzerujete ponuku aby sme si dali zahrat nejaku piesen,ked nieje realna šanca to urobiť.trapoši ste teda totálni...teda ten čo toto celé vymyslel a nedomyslel...
Pekne prosim zahrajte mojej MOJKE od adam durice nelutujem. Lubim ta milacku.
Keď vidím že akých "rozumovo vyspelých" ľudí zamestnáva Tesco Stores SR a.s., mám úvahy o tom, že asi prestanem byť ich zákazníkom :-)
s IQ menším ako hojdací koník.
Milá Milena, a vy si naozaj myslite, ze pisete do tesco radia?? V tom pripade pozdravujte Jeziska :)
Prečo ste neodohrali pieseň o ktorú sme vás požiadali pre Lucku ktorú sme vás požiadali 30.11.2014 na 1000 hod načo reklamy že zahráte na želanie, ktoré nedokážete splniť tieto požiadavky...Je to netaktné, u mňa ste si urobili dôkladnú reklamu
pekne prosim ALEXANDER BURKE-pre vsetkych zamestnancov Tesco EXTRA v B.B. dna 23.12.o 11hodine
Davam do povedomia termin 18.12.2014 15:00.
Bude sa hrat pre vsetkych, ktori doteraz cakaju na splnenie zelani z tejto stranky :))))
jednoducho. v tescu hlasia ze si mozu dat zahrat pesnicku cez tescoradio.sk. vsetci to isto pchaju do googla ten im vyhodi ako prvu tuto podstranku lebo ma dobre SEO a ten ich web este google neindexuje. len ludom akosi nedochadza ze nie su na webe tescoradia
ze IQ tohto naroda upada? len neviem ako na to vedci dosli ... :)
Zahrať 8.12.2014 okolo 22:30 na spríjemnenie nočnej smeny skladbu od kanračovcoch Dva duby
Tak co, Ivana B, mata, sbs, zahrali Vam? Ze nie?! Ako je to mozne?! :D Ja by som si chcel dat zahrat v radiu Baumax :D titulnu pesnicku z animovanej rozpravky A je to! Termin - do zajtra :)))
Prosím vás zahrajte nám nejakú peknú vianočnú pesničku bolo by to pre moje kolegynky,manažerku ktorá je velmi dobrá a milá na nás aj vedúcej velmi dobrej do textili FaF: zahrajte to okolo 11:30 až 12:00 a želám im všetkým krásne sviatky a nech to vydržia!!!!!!!!!!!!!ďakujem velmi pekne keby to bolo možné tak 9.12. ďakujem
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň