Diskusia k téme Rádio TESCO
Z dovodu porusenia pravidiel nahlasovania, nie je mozne ziadosti vyhoviet. http://www.tescoradio.sk
dobry chcel by som dat zahrat pesnicku pre sbs peter nagy- aj tak sme stale frajeri dnes okolo 12 :35
Dobry vecer pan Ivan, pozadovany termin je uz obsadeny.
Hra sa v nom skladba Branda Lee – Rockin´ around the Christmas tree.
Vyberte si iny termin cez stranku www.tescoradio.sk
Chcem dat zahrat pre manzelkue k narodeninam Dagmar Novakovej pracuje v tesco zvolen obchodna 4...utorok 9.12. 15:00 nelutujem....dakujem vam este prianie....................................Nech Ťa láska stále hreje, nech Ti smutno nikdy nie je,
nech Ti zdravie dobre slúži a máš všetko, po čom túžiš.
dobry den chce dat zahrat pesnicku kolegovy na nocnej...pomoze mi niekto?
Vianočný darček od TESCO RÁDIO. Spríjemnite si nákup v obchodnej sieti TESCO a dajte zahrať sebe či svojim blízkym skladbu aj so želaním. www.tescoradio.sk
- Tesco Radio hra na zelanie 3x denne po jednej skladbe v dopredu urcene casy 11:00, 15:00 a 17:30
- zelania odzneju vo vsetkych predajniach Tesco na Slovensku (zoznam je na stranka Tesco Radia)
- skladbu si musite vybrat z ponuknuteho zoznamu (100 skladieb)
- zelania posielate cez stranku http://www.storemedia.eu/tescoradio
Neviem či to patrí sem, či moja požiadavka bude akceptovaná a splnená. Chcel by som dať zahrať pieseň Mandolína-Adam Ďurica a bolo by to do HM TESCA Humenné, pre Valériu, ktorá ma 9.12 krásne narodeniny. Chcel by som jej len odkázať: Vždy s úsmevom :) Prosím zahrať túto skladbu dňa 09.12.2014 presne o 10:45 v tom čase sa narodila :) Ďakujem
Celé Slovensko bude počuť Vaše blahoželanie v Tescu. Určite 12.12.2014 o 10:00 buďte v Tescu a pozorne počúvajte. Hlavne Tesco Svidník nech je samé ucho.
Drahá Lucka za kolektív Svidníckeho TESCA Ti želám veľa zdravia,šťastia, lásky a úspechov v práci aj v osobnom živote.
Prosím o zahratie piesne od skupiny Turbo Chtěl jsem mít v piatok
12.12.2014 o 10 00 hod ráno. Ďakuje a prosím informujte ma o odvysielaní.
nie,len cez satelit, aj to je kodovane...
prosim vas ako sa vola pesnicka z videoklipu : https://www.youtube.com/watch?v=xhbglCmKSmE knihkupectvo .. prosim dakujem :)
Zdravim, prosim Vas,neviete ako sa vola track ktory z casu na cas hra v Tescu??Je to taka jazzova piesen pomalsia a slovenska..Refren je "...uz ta nechytam na prvom programe,obraz mi zmizol a ja neviem kam,zase som na to vsetko iba sam...".Znie to ako Peter Lipa ale nikde nic take neviem najst :/ Vopred dakujem za rady/tipy :)
Hladame jednu super rytmicku pesničku ktoru už asi mesiac hraju v tescu je to ma styl ako country alebo co... ale je mega... nevie niekto názov?
Mc Sar & the Real McCoy z roku 1990
Tesco radio prevadzkuje spolocnost Storemedia - www.storemedia.eu ... ked ju budes pocut najblizsie, zapamataj si datum a cas vysielania a napis im cez kontakt na stranke, urcite zareaguju.
CHCEL BI SOM ZISTIT JEDNU PESNICKU Z 90 ROKOV KTOREJ BABA SPIEVA STALE DONT TOP a je taka diskotekova pesnicka HLADAL SOM JU NA YOUTUBE ANIC VIEM ZE TO JE 90 ROKOV DANCE hraju ju stale v tescu v biskupiciach velmi bi mi to pomohlo dakujem za odpoved
nemyslel si náhodou túto pesničku - Band of Horses - Compliments ??
lebo ja som to dnes počula v tescu a proste som to musela nááájsť.. našla som to podľa jedinej slohy, ktorú som započula, keď tá pesnička hrala "is there something coming over you?" :D:D:D
Bolo by to možno zaujímavé počúvať namixovanú hudbu, ktorá hraje v Tescu aj cez internet, ale to určite nikdy k dispozícií nebude, pretože to je ich interná záležitosť
Pokial mas iPhone alebo Android telefon, nainstaluj si SoundHound alebo podobnu aplikaciu a potom staci uz len zastihnut ten spravny moment, ked to pustia...
takisto uz par mesiacov v tescu pocuvam jednu jamajsku skladbu, znie to ako stephen alebo damian marley, ale nic take od nich som nenasiel - ich tvorbu poznam a preto som z toho nervozny, ak nahodou niekto nieco zisti, pls, linknite to tu..
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň