Diskusia k téme Rádio Prešov
Podľa neoficiálnych informácii ma začať vysielať v 2-3 mesiaci 2008.
Dusan naco otvaras temu o ktorej sa uz davnejsie diskutuje.
Vie niekto kedy začne vysielať Rádio Prešov?
vysielanie sa ma zacat niekedy v 2-3mesiaci 2008 z technickych pricin.
Nemali sa zacat dostavat do eteru uz nejak koncom roku 2007 ? Uz je pomaly februar 2008 a je podozrivo ticho.
Aj tato diskusia sa uz odrolovala na druhu podstranku.
vysielat by malo zacat az niekedy vo february
radio presov zacne vysielat niekedy koncom roka.hornet by som v po privital .asi na jar sa maju udelovat volne frekvencie a v PO je volna 89,8 tu to frekvenciu uvolnilo RTI.mohlo by z nej vysielat radio hornet
sluchaj,ta kvalita a steroe bude vtedy,ked si das antenu na hlavu a sadnes na"kona"" a budes klusat po celom Presove,
Uz tak dlho cakame a furt nic! Uz by konecne mohli zacat zeby sme znali jaku kvalitu budu mac.
milan mas 100%.PRAVDU.Radia ako radio kosice,alebo radio presov ziadna buducnost.
Skor by som na tejto frekvencii privital sportove radio Hornet ktore vysielal v KE na 103,2 dost sa zaujimaju o sport aj v ramci PO.Radio presov podla mna ani nevznikne a ked vznikne bude to bieda ako napr. radio KE
ak nič iné, tak z rádia Flash by mohli prevziať Jazykové okienko,
ktoré mnohým chýba.
Myslim ze budu vysielat z vytahu na siedmom poschodi ak sa nemylim?Uz coskoro.
Zdravym vsetkych,frekvencia 91.4 MHz je zatial mrtva dnes som ju opat skusal,len samy sum sum..........Kedy uz zacnu?Podla dostupnych informacii ktore su by sa malo vysielat z Monobloku,no neviem,neviem.Ale drzim im palce,kazda snaha sa ceni.
mali by tam zobrať bývalých moderátorov z rádia Flash. neviem čo teraz síce robia, ale myslím že by to bolo fajn keby ich oslovili. boli fakt dobrí.
nieco som pred chvilou zachytaval, no neviem ci to bolo ono.
asi nieco uz robia....
www.radiopresov.sk
Uz im funguje domena, alebo ich niekto predbehol.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň