Diskusia k téme Rádio Prešov
Aj v Presove idu Kosice ako v Kosiciach ide Presov :o) a nielen Radio Presov a Radio Kosice!!! Aj ked som v Presove ide STEREO 88,1 MHz radio Viva, 91,7 MHz Radio Kosice, 94,4 MHy Radio Lumen, 94,8 MHz Radio Tatry, 95,2 MHz Radio Expres, 96,2 MHz Radio Devin, 102,0 MHz Radio Okey, 101,3 MHz _FM, 104,5 MHz Radio Kiss, islo by aj Radio Hornet, ale je tu velmi kvalitny signal 103,2 MHz Szczawnica - Przehyba 103,2, MHz ktora ide v Presove kvalitne STEREO ako aj vsetkz ostatne polske stanice z Przehybe. Rovnako nepojde ani radio Flash Mareka Oravca na 106,9 MHz, lebo bude asi rusit silnz signal Radia Okey 107,1 MHz z Bardejov-Magura.
v Košiciach je najlepší príjem všetkých rádií z Prešova 90,8 + 91,4 + 92,9 + 99,5 + 101,5 + 103,7 + 104,1+ 105,8 + 106,7 na zastávke OC Torysa na Furči a to aj na mobile
Tak začali tak ako One rádio v BB, 13.5. slávilo One druhé narodeniny.
ako je to možné?ved na Tahanovciach ho vôbec nechytím,v ktorej časti Košíc si chytil rádio Prešov?
No ja som z Kosic a ja som radio Presov chytil tiez a neverim vlastnym usiam ide to jak kon a pritom nase radio Kosice alebo radio Hornet sa ani chytit neda poriadne co pritom vysiela odnas kosic
Ja ho chytim len v neskutocnom sume... i ked.. 20km od PO.. skoda, podla mien na ich webe su tam aj ludia z radia vychod, mozno nadviazu nato co Lengyel znicil...
Dnes popoludní spustilo svoje skúšobné vysielanie Rádio Prešov.Naladiť si ho môžete na frekvencii 91,4 FM.
Dufam, ze spolu so startom FM vysielaca odstartuju aj na webe.
Ja s radiom PO nemam nic spolocne len vychadzam z roznych informacii.ako napr. ten web alebo ako to bolo aj s tym zaciatkom vysielania ze vraj 1.5
makaj, veď zatiaľ máš na doméne len úvodný screen joomla 1.5 :)))
nemali už nahodou vysielat ? vkuse len oje**ju...
Trosku mas pravdu.Len aby to radio PO neskocnilo tak ako aktualna dopravna situacia v PO.V podstate malo by uz vysielat oficialne niejakych tych 5 mesiacov a stale nic ale aj napriek tomu mu zelam VELA VELA USPECHOV
ale musim napisat, ze mam strasne "rad" take prispevky ako ten pod mojim. Pokial si spravne pamatam, to radio ma prevadzkovat nejaka s.r.o. a mesto podporuje ten projekt poskytnutim priestorov. Podla mojho nazoru mesto ako Presov v kazdom pripade ma mat svoje radio, takze takuto iniciativu radnice nemozno zavrhovat. Zujimalo by ma, kolko metrov vozovky by sa dalo opravit za tie "usetrene" peniaze. Naklady na nejake lokalne radio a naklady na riesenie dopravnej situacie to su nebe a dudy.
Jednoducho zbytocne vyhodene peniaze radsej ich mal pan primator vlozit do aktualnej dopravnej situacii v PO ktora je na pi.. strasne na pi.. a na pi.. bude aj cele to radio PO tak ako je na pi.. cele radio KE
ak chce radio hornat mat v PO frekvenciu tak nech o nu poziada ved niekedy na jar sa maju udelovat volne frekvencie a v PO by sa mali udelit 2.
tym padom by sa radiu Hornet zdvojnasobila pocuvanost, nie?
Naco dalsie zbytocne radio.Budu mat pocuvanost 50 ludi,zamestnanci radia a povinne rodinny prislusnici.Nech frekvenciu zoberie Hornet radio a bude to podla mna najlepsie riesenie.
Zeby? Nejak casto (stale) sa ten termin posuva, na moj vkus.
No, neviem, ale zda sa mi ze to radio uz nezacne vyslielat vobec. Alebo vie niekto viac?
Velmi som sa potesil ,ze radio pesov uz zacne konecne vysielat. Ale kedy zacne vysielat to radio Presov!!!
v dnesnom presovskom denniku uz sa docital ze radio presov vypisuje konkurz na moderatora redaktora spravodajca technika a manazera obchdou cize asi radio v tomto mesiaci vysielat urcite nebude.este snad ze konkurz je 1 a 2 aprila 2008 o 16h v zasadacke mestkeho uradu na jarkovej ulici v PO
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň