Diskusia k téme nove Okey
festival Okey leto sa rušiiii!!!!!!!!!!!
http://www.blesk ovky.sk/cl/5/161239/Festival-Okey-le to-zrusili-
Vacsinou moderator ktory konci predstavi kolegu, ktory ide vysielat ...
od 6 vysiela Zuzana
od 9 Timea
od 12 Gregor
od 15 Martin
od 18 Eugen
od 21 Python
Julo alias Python vysiela asi od 21 do polnoci. Ináč všimli ste si že moderátori sa vôbec nepredstavujú? Alebo sa mýlim?
mna by skor zaujimalo kde sa vytratil julo alias pyton
neviete niekto kam sa stratil Brano Boháčik?
Očakával som zmenu k lepšiemu, ale je to horšie, sústavné omieľanie niektorých piesní dookola, prerušené reklamou, alebo minutovými bulvarnými správami, každú hodinu mi pripadá ako kopírovanie Expresu, alebo inej stanice, čo sa týka spôsobu vysielania. Moderátori majú málo priestoru a mali by viac zapájať poslucháčov do vysielania formou ankiet, podobne ako to robí Napr. Frekvence1, pripadá mi to skôr ako samohrajka.Najväčším lídrom, čo sa kvality týka je rádio FM
Tak to su spravy? Ved citaju blbosti z Noveho casu, je to ani nie skryta reklama. Ja nie som zvedavy ci Honzik podviedol Marienku. Tak co sa tam stalo neviem, ale hudba v radiu nie je vsetko. Este aj ten dopravny servis nie je uplny. Hroza, a degradovanie posluchaca.
Tak to su spravy? Ved citaju blbosti z Noveho casu, je to ani nie skryta reklama. Ja nie som zvedavy ci Honzik podviedol Marienku. Tak co sa tam stalo neviem, ale hudba v radiu nie je vsetko. Este aj ten dopravny servis nie je uplny. Hroza, a degradovanie posluchaca.
Ze toto je len zastieraci manever je podla mna viac ako iste.
Ziadna kampan, proste nic.
Zmenu, (ci len facelift struktury a playlistu a vyraznejsie komunikovanie claimu nonstop hity...) sa nedozviete dokonca ani z ich webovej stranky www.okey.sk !
Kto nechodi na tieto a podobne stranky a nepocuva ich, tak o tom, ze v tomto radiu sa nieco za posledne dni zmenilo nema ani sajnu (ak vobec vie, co je to radio okey).
Toto je len ticho pred burkou, na to dam krk.
Slogan nonstop hity nonstop okey bol podstatne skôr ako viac hudby viac Fun. A kto hrá lepšie o tom je ťažké diskutovať, Funko je trochu pre iného poslucháča ako Okey. Program však dokázali dať do poriadku dosť rýchlo, ale asi sa na ňom ešte bude pracovať.
ako mne to skor pripada,ako kopirovanie Funradia,len v slogane nemaju viac hudby viac Fun,ale nonstop hity,non stop Okey,bo skladba tam ide jedna za druhou i ked sem tam pocut dajaky pokec od moderatora,ale to je skor vynimka ako pravidlo...ale musim uznat,ze hraju lepsie ako Funko.
Prijemne sa to pocuva:) Konecne dobra hudba a hovorene slovo co nevadi,nerusi.
pocuval som dnes...hmmm, teda vcer, ale neoslovilo...take halabala, jedno cez druhe. Je to take, ze ani nerozculi, ani nepotesi...
Mozno sa casom zlepsia...
Dost velke zmeny v hudbe , podoba sa mi na expres, napr roxette doteraz skoro vobec nehravali, inac teraz ked uz ma okey format uz sa zrusili skaldby na zelanie vsak?
co tam teraz robia moderatori? a spravy ved je to obycajny bulvar a ani nie funradiovsky vtipny a vraj ju chcu oslovit ludi 20 -40 rokov. S akym IQ? Europa 2 je inteligentnejsia.
..keby len hudba, ale este aj slogan nonstop hity! ..a dalsie veci...ale oni vedia, koho kopiruju....
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň