Diskusia k téme Ľudia z DCA rádia - 105,5 MHz
toto je úplná krááása, ako sa tu po rokoch stretávate, drahí naši dcaci :-)) DCAčko tvorilo veľkú časť aj môjho sveta. Prvé, čo som urobila, keď som prišla zo školy, bolo zapnutie rádia, počúvala vás celé dni, vždy keď som sa práve neučila alebo nebrnkala na gitare. Rozprávala som sa s vami, zaspávala som s vami, behala po autogramy na kultúrnych akciách. Vďaka tejto stránke oprašujem svoje spomienky. Dalo by sa toho veľa rozprávať. Aj o tom ako som si nahrávala pesničky z rádia alebo vaše brepty, ako som zbierala informácie o dcačku, vystrihovala články z miestnych novín, ako som sa tešila, keď sa mi podarilo s niekým odfotiť....atď, atď, možno tu budem spomínať na pokračovanie :-))) Za všetkých poslucháčov poviem len ĎAKUJEME, ĎAKUJEME, ĎAKUJEME - za to že ste tu boli, že ste nám robili spoločnosť a zlepšovali náladu. Môj život ste veľmi obohatili a ovplyvnili. Aj vďaka vám som teraz tam, kde som.... Mám to šťastie, že sa s niekoľkými z vás poznám aj osobne a pri vianočných esemeskách od vás si uvedomím, ako sa mi po rokoch splnil môj sen...
bolo by fajn keby sa ludia z dcacka spojili a zalozili druhe dca,uz bez polackovej
čaute všetci ktorích som v tomto rádiu stretol a spoznal, a ktorí čítajú tieto riadky....ivan, janči, maťo,sunday, fanfula, mika, stano g, marek.o atď.... dca malo ostat v spravných rukách a dnes mohlo byť velmi vysoko, pozíciu malo na to rozbehnutú veľmi dobre škoda.....všetci si "držte" kde ste a mayte sa fayn :)))
SOM UPLNE šťASTNá žE SOM SA SEM PRESURFOVALA!!!!!! ....spomínam si na Dance expres Laďa a Tona Šeptaka...dokonca som bola na navšteve v študiu....S Laďom sme sa spoznali na vynikajucich doskotékach v Plevníku a Ladcoch...jéj to bol bezstarostný život......
No a kedy konecne dame Gabca kavu spolu? A zdravim vsetkych:-)
teda gabca, ty mas ale pamat - ano, mihla som sa tam, ale pred dvoma rokmi a na par minut !!! :o), to uz tromfne tusim iba moja spomienka na Tvoju Zoju - nuz neboli sme my kvalitni ludia ? :o)))tak pozeram,ze ste vacsinou ostali v mediach...nech sa Vam dari
Nedalo mi to, a prehladal som vsetky albumy a hla,... nasla sa jedna historicka fotka z DCA. Kto ma zaujem, poslem.
Cavte DCA -aci! Tak ja som makal na priprave Dance expresu nejaku tu chvilu a zdravim tiez Jannette a Mira, tiez Maja Sundaya a Mareka Ondrusika a mnohych dalsich. Boli to fakt pekne roky a asi tu na diskusii mame interaktivnu stretavku :) Naj technik v DCAcku bol jednoznacne "chobotnica" ako sme ho sem tam nazvali Stano Gogola pamätate na jeho dlhe ruky? :) Zdravim Mata Dvoraka a ten to tahal potom aj v Duhe. Nech sa este ozve Tony Septak a bude to hadam kompletne :) Aj Gabcu Lakuku zdravim :)
Cafte, ked uz nevladzem makat, tak kliknem na rtuto diskusiu a naberam energiu. Fakt ma neskutocne preberaju k zivotu ludia, ktori sem prispievaju. Niektorych som dokonca stretla na kave, vsak dvorko? S fulkom Sundayom je ta kava castejsia, Miku stretnete na nejakom dobrom koncerte v Puchove - sefuje tam totiz kulture. Jannette som naposledy kontaktovala , ked ma potesila titulkou v NC / a tie TN by jej fakt sli /, Melicher toci pre Markizu a ide mu to, no a ja sa tesim, ze ste. A Natasu som tiez videla niekedy v Telerane. Ahojte kolegovia z krasnych cias.
Aj ja pozdravujem vsetkych byvalych kolegov z rokov 1994-1997. Su to tie najkrajsie roky, ktore som prezil a tesim sa, ze prave s vami:-)) P.S.: Rad vas tu po rokoch stretavam!
Som prijemne prekvapeny, ze este sa najde kopec ludi, co nezanevreli na toto spickove radio na svoju dobu. Ved po Fun a Rock Fm, tu bola veeelka diera do ktorej prijemne zapadlo malicke radijko z dubnice. O tom, ze ho bolo velka skoda, niet pochyb, pretoze aj ja som si tam odmakal 3 roky za mixom s vtedy prijemnymi ludmi, na ktorych je prijemne si spominat. Nech boli taki alebo onaki, patri im vsetkym ozajsna vdaka za to, ze sa starali o vernych pocuvacov, vstavajucich rano o 5tej a lihajucich hodne hodne po polnoci. Pozdravujem vsetkych, krori ma poznali pod prezyvkou HEJ DJ.
kde uz su tie roky ked som pocuval d.c.a.cko.....bolo to fakt super radio.....uz len spomínam ked som chytal signal v kupelni a nahraval si posnicky z dance expresu.....bola to zabava...vdaka za take radio
tak, tak, ozvite sa dalsi, nech vieme, co je s Vami, cim teraz zijete a ci este spominate na stare dobre casy, ked sme boli vsetci mladi a krasni :o)
Tak ja sa tiez pripajam a zdravim vsetkych byvalych kolegovcov z DCA, pre mna to tiez boli tie najkrajsie roky a v ziadnom inom Radiu to uz nebolo take ako tam..ale aspon mame na co spominat :-) Pozeram, ze sa tu postupne hadam zideme skoro vsetci, aj ti, o ktorych toho uz vela neviem :-)))
Jéj, dávno som tu nebola, takáto pekná téma? DCA-čko bolo jednou z najkrajších kapitoliek a pracovných začiatkov môjho života. Pozdravujem všetkých, ktorí sa ho vtedy dotkli - ako kolegovia či poslucháči....
zdravim partiu z rokov 95/96,pamatam si na leto, ktore bolo super, tak lahko som uz nikdy potom peniaze nezarabala.to s tym Ladom myslite vazne ?a co ostatni ?ako zijete ?
to vazne je Lado zabaznuty? Velka skoda. Celkovo je velka skoda moderatorov z dcacka aj z duhy. Co uz. Minule som po 8mich rokoch videl v TN Eriku Zamecnikovu/Sagovu a mam taky pocit ze kuk koncu vysielania duhy som tam zacul Vlada Kostiala a ak ano tak to som prekvapeny ze sa tam vratil.
Zdravím,
Našiel by sa niekto kto by si zaspomínal a poslal by mi na emailovú adresu: a.radio@centrum.sk približné týždennú vysielaciu štruktúru akú malo DCA radio a ak sa dá aj trochu popis relácií o čom asi boli.
Veľmi pekne ďakujem.
Zdravim vsetkych. Chcel by som aj ja povedat vsetkym ako velmi mi chyba toto radio lebo do dnes som nenasiel plnohodnotnu nahradu. Tam boli aj skveli ludia ale aj program uz od 5:00 rano v kuse az do polnoci sa nam s laskou prihovarali a to dnes nikde nemozem najst. Rano som s nimi vstaval do prace a vecer pred pol nocou zaspaval pri bumerangu. Jednoducho pri nich som vyrastol a teraz mi chybaju. Jednoducho na dobre sa tazko zabuda. Zdravim vsetkych ktori s DCAckom zili. Pato
Ahojte, som rád, ze sú tu ľudia čo milovali toto rádio:) Ja som bol jeden veľký fanda:) Stále som navštevoval toto rádio a bolo mi cťou byť v takom dobrom a úžasnom rádiu ktoré bolo č. 1 na SK! Spoznal som kopec šikovných ľudí čo prispeli k tomu aby toto rádio malo ten správny "Rytmus Vášho Srdca" :o) krásne... Dokonca som mohol v tomto radiu aj trošku vysielať a potom aj raz z nového štúdia v TN. Mal som veľkú radosť, ze bude mať nové priestory. Ale žial moja radosť netrvala dlho... Za krátky čas ho definítivne zrušili. :((( Bol som velmi smutný... to rádio som totiž miloval z celého srdca a keby len to... Tak rád si spomínam na tie časy... Ďakujem všetkým, čo sa on pričinili... Tak rád by som ho opäť počúval na frekvencii: 105,50 MHz:) ale to sa mi nesplni... Škoda veľkáááá...
Ešte že mi ostali krásne spomienky a nejaké záznamy z vysielanie DCA Rádia, ako aj zopár super JINGLOV:) Sa vytešujem aspoň už len z nich ale dokonca aj HYMNU DCA RADIA mám:o) Ja som ho vážne miloval ludia:))) Myslím, že to bola Láska:-) Nikdy naň nezabudnem... Peťo z PB (verný poslucháč a všetko:) Pááááááááá
žiaľ, ale Láďo Koudelík je podľa dostupných informácii niekde, kde by ho asi ťažko niekto čakal, aj keď kto s ním dlhé roky pracoval a hlavne tie posledné v Dúhe vie, že to s ním išlo dolu z kopca. Láďo, ktorý si za posledné roky spravil množstvo nepriateľov (je dlžný obrovskú sumu peňazí a to nie hocikomu, ale to je nakoniec jedno) je momentálne v chládku. Je mi ho veľmi ľúto, pretože to je alebo teda bol človek, ktorý si pri moderovaní dokázal z hocičoho spraviť reláciu, vedel výborne reagovať, mal skrátka hlavu a myšlienky, peniaze boli však silnejšie ako on. Škoda ho.
Ahoj, DCA bolo to najnaj radio, ake som kedy pocul a na tu skvelu uz legendarnu particku vybornych ludi sa len tak neda zabudnut. Prebralo sa tu uz z nich vela, ale jedno meno este nepadlo - Lado Koudelik. Vie niekto, co je s nim, kde posobi? Uz som skusal patrat, ale nepodarilo sa mi to zistit.
Matne si spominam na nieco take, ze uz nemali z coho platit ucty a majitel nehnutelnosti im zapecatil priestory. Nerozumiem tomu, ze tolke roky to radio fungovalo a potom zrazu krachne.
pozdravujem vsetkych byvalych kolegov:-) rad spominam na roky stravene v dca, patria medzi tie najkrajsie, ktore som prezil. zasluzili sa o ne hlavne gabika, majo, vlado. ci sme najaky zradcovia? odisli sme za niecim novym, bola to pre nas vyzva, budovat nieco nove (duha) a nelutujem ani roky stravene tam.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň