Diskusia k téme Ľudia z DCA rádia - 105,5 MHz
tiež je mi ľúto za príjemnými rokmi v DCA, a rovnako ma mrzia niektoré dezinformácie. Napr. reklamné spoty navyrábal nijaký Kríger ani Krígel, ale boli z 99 percent vlastnej produkcie. Môžete mi veriť. Informácie o bývalých DC ákoch nemám iba toľko že ja makám ako roboš na Morave, Darinka Mikolášová je v TV a Ondro Torok je už na pravde božej. Tak spomínajme v dobrom.
Ivan Melicher robi v Povazskej Bystrici v TV Marika.
Ja mám foto, nie som si istý, či pochádza zo štúdia DCA. Napíš mi tvoju email, prepošlem ti to.
Duro Szabo v expres bumerangu
Akasi Mrazikova robi v Regine Ba - mozno je to ona. A zas akasi Mrazikova (ale tusimze Marcela) robi v Ex. (fuj)
pokial viem Mato D., Ivan M., Janci J., Majo P., Vlado K. a Jozo D. su stara garda ktora zradila DCA a odisla do DUHY za Stankou. V DCA zostali Milos A., Tono R., Lubo T., Majo D., Miro S., Tana S. Stano G. a dokonca mixoval aj Juro S. a Roman M(Tech.director). Toto boli ludia ktory to drzali.
záleží na tom akých technikov myslíš. Maťo Dvořák - robí pre T-mobile, Ivan Melicher - pre TV Marika v PB, Janči Juščák - dal sa na podnikanie, Jožo Dúcky - pracuje s PC - stále niekde inde, Miro Štefánek - na ministerstve (vrátnik?), Stano Gogola - naposledy robil predavača v elektre, Marek Ondrušík - rádio WOW, o ďalších neviem....
vie niekto kde je momentálne juraj sabo? Ď.
a Jasmina Hanachi?Tá tiež pracovala chvíľuu´v D.C.A.
No vidíte, ako sa to tu rozbehlo.... Kto hľadá, nájde....
v poslednych tyzdnoch je tam pocut aj Romana H., ktory v DCA robil Globus
minimalne 9 exDCA spolupracuju s godj - Pato V., Pato K., Zuzka K., Majo D., Miro S., Janette S., Tono R., Roman M. a pokial viem, tak ciastocne aj Anton S.
zaneta zahradnikova- stefankova je v stv a v slovenskom rozhlase, jej manzel tusim tiez robi nieco s hudbou, juraj sabo bol tusim v twiste, resp. vo vive, mirka mrazikova netusim, milica dankovicova neviem, ondrej torok tiez neviem.. sona moskova neviem, ci nie je na jojke...
no, malo sa ich uchytilo v radiach a robia kade tade. Stevo Dvorsky je v markize cast ludi je v bete, cast v duhe a tak.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň