Diskusia k téme ktore slovenske radio absolutne nepocuvas (a preco) ?
odkedy spustili vysielac pri mochovciach na 107,1 tak ho nenavidim
no predsa tie, ktoré sa u nás nedajú naladiť.... :)
Kvôli tej hudbe a obsahu...nie som veriaci...
.... Expres a Europu 2..... Dost agresivne radia :-( Ale zapnem si v aute HEY
Robert, suhlasim s tebou, Je__e melodie si vystihol, takisto nepocuvam Fun, lebo by sa mi radio rozpadlo a Lumen, lebo by mi nad nim zacala svietit svätoziara :))))))
Palec hore! Palec hore! Palec hore! Palec hore! Palec hore! Palec hore! Palec hore!
Rádio 7, nevyhovujúca hudba a obsah vysielania. :-)) Z tých čo tu chytám normálne cez FM v BB.
vlastne okrem Radia_FM nepocuvam nic ine... . pre mna je to ci blivajz, alebo nuda
Nepocuvam Okey neznesitelna hudba,Devin,Slovensko,
aby mi stale nestekal sliz po radiu.
OKEY je onania najvacsieho zrna !!! Frekvenciu v Bratislave 104,8 MHz som vyslovene "vydeletoval" z mojho tuneru. Sak to vysielanie je postavene na vode...a ludia, co naplnaju obsach (hudbu), ci program tohto radia su... no neviem to inak nazvat, ale pre mna su to ultra dementni, zavzdusneni a zakomplexovani obmedzenci, co maju IQ popolnika !!! Nemaju o mentalite, chuti a naladach slovenskeho posluchaca ani paru... Tlacia do vysielania neuvetritelne otravne, nezazivne a slizke rockove balady, ktore maju vo svete status "kategoria C" ( nehratelne a otravne sracky )
pretoze to co oni definuj pod pojmom "pop-rock" su prave tie songy ktore povacsinou fakt nemozem, naviac vzdy ked pridem do isteho podniku kde Okey casto hrava, pocujem ten isty playlist len v inom poradi a je mi z neho velmi neprijemne.
a maju snad najhorsie slogany zo vsetkych SK radii. som v pohode, a pop-rock to mooooooooozem.
jednoznačne Radio FM, odvar alternativneho všehodžúsu, potápajúci sa Titanic, rovnako aj ostatne okruhy SRo, dalej nasleduju Jemne melodie, pocuvam ich maximalne minimálne a to vtedy, ak su naladene v nejakej pizzerii a podobne...ostatné rádia sa celkom daju, aspoň teda tie, čo su v okolí BA.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň