Diskusia k téme ktore slovenske radio absolutne nepocuvas (a preco) ?
Publicisticke radio tu asi tak skoro nebude. Taketo vysielanie by bolo prilis drahe. To vies, za informacie sa plati. A ked si uvedomis, ze publicisticke radio by urcite nemalo velmi vysoku pocuvanost, asi tazko by dokazalo vyzit z reklamy.
Možno si budete rovno ťukať na hlavu, ale mne v našom éteri chýba rádio, ktoré by sa viac venovalo rozhlasovej publicistike, rádio, kde by sa človek mohol dozvedieť niečo viac napr. o technike, vesmírnych výskumoch.... atd. Teda také rádio, ktoré by sa venovalo popularizácii vedy, kde by si človek mohol vypočuť fundované analýzy.... Mám dosť z komerčných rádií a tak vlastne už dlhšiu dobu počúvam rôzne stanice na KV. Ale rád by som počúval niečo aj na VKV.
Aký typ programov vám v rádiách chýba? Alebo aké rádio?
Rádio _JEMNE_ to je z objektívneho hľadiska útok na srdcové chlopne
Ja viem. Myslel som to tak zo vseobecna - ako tematicke zameranie, programova a hudobna struktura. Kapisova? ;)
Pepo: Lumen v prvom rade nie je ZIADEN format :D
Re:Palo
Neklam vsak v Cadci mas Patriu na SV :-))))
*****... ehm pardón jemné melódie a Nelgálne štruktúry,teda tzv.&Verejnoprávne SRo
Lumen. Nemam proti nim nic, ale akosi si k nim nemozem najst cestu, navyse to nie je moj format. (Nemam ho ani na predvolbach.)
nepocuvam fun, teple melodie, max, FM, devin, reginu, a lumen
ja pocuvam len Expres, cize nepocuvam vsetky ostatne :D
..aspon vidno, aki ludia tu prispievaju..nechapem, ako si niekto mohol dovolit pisat v mojom mene /vid, ten podo mnou/ ale dobre..
Majak..ja som to pisala pre dospelych...zjavne si to nepochopil...
Skus si precitat uplne prvy prispevok a potom si precitaj ten tvoj a zistis, ze autor tohto fora hovoril o radiach, ktore MOZES naladit, ale ich nepocuvas.. Takze neviem, neviem, ci je to blbost...
toto je zle postavena otazka. samozrejme nepocuvam tie, ktore nemam moznost zachytit. plus by som chcel napisat, ze nepocuvam expres, ale bohuzial sa to neda.
..práveže rádio Lumen sa od ostatných líši, nehrá to isté a človek si môže vypočuť aj zaujímavé informácie a v pokoji rozmýšľať..prečo by mali byť kresťanské rádiá najhoršie? tomu nerozumiem...veď práveže sú na rozdiel od ostatných počúvateľné...ja Lumen počúvam vtedy, keď potrebujem rozmýšľať...ale mám rada aj Vivu, Expres a regionálky. inak táto téma, ktorá sa tu rozoberá je už dosť trápna..stále to isté dokola...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň