Diskusia k téme Rádio YES
... som sa potom registroval a potom mi nikto nekradol prezývku.
Neklam do kamery.
Tento "ČSFR" je KATOLÍCKY HOMOSEXUÁL, ktorý sa za mňa len vydáva.
Vystupuje tiež pod prezývkami: KAWA, D LANG, NÁHODNÝ DOPRAVCA...
Neplačem, keby si uvažoval, pochopil by si, že môj príspevok bol o tom, že nemá zmysel pokračovať ako Rádio Yes. Stalo sa...
Kapiš, hlupáčik? Treba čítať s porozumením.
Hlavné je, že teba tu každý počúva :-)))
Neplač, že ťa nepočúvli. Majú vlastný názor, vlastnú hlavu, nepotrebuju radu od niekoho, komu rádio nefungovalo.
Kapiš?
No vidíš, aj v Rádiu Yes usúdili, že bude lepšie rádio premenovať a pokračovať v činnosti, ako ho reinkarnovať :)
Hlupáčik, pokojne píš, že sme zlyhali a nevieme robiť rádio. Hlavne, že sa nepoznáme, nevieš, o aké rádio šlo a môžeš si z domu anonymne "napínať svaly" ;)
No mal si pravdu,Ďakujem ti za informáciu,vôbec som nevedel o zmene názvu.Na ich stránke už majú nové logo s názvom rádia Topoľčany.
Rádio Yes sa, nakoniec do éteru ozve nie však ako rádio Yes ale ako rádio Topolcany
Ak ma chceš napodobňovať verne, budeš musieť zapracovať na pravopise a kvalite slohu.
;-)
Mam pocit ze niekoho tesi,ked koncia lokalne radia,najradsej by boli ak by na SK ostali prve 4. v pocuvanosti.Treba si uvedomit ze celoplosne radio nikdy nenahradi lokalne.Topolcany si zasluzia svoje radio a urcite ho ludia pocuvali.Celoplosne radio neda do eteru relacie typu-hrame jubilantom,piesne na zelanie a Kandrac hraj.Vela posluchacov vyhladava aj takyto format.
Nevidim zmysel aby s tebou stracali cas, kedze uz vieme, ze ste zlyhali a neviete radio robit.
Pracujem 16 rokov v médiách a odporúčam rádiu nevracať sa do éteru.
Boli sme nútení pred časom pozastaviť funkciu nemenovaného rádia a po polroku po obnovení trvalo priam mesiacez kedy sa opäť dostalo do uší poslucháčom. Nedtačilo to, tak sme to zrušili úplne...
Pri Rádiu YES nevidím znysel reinkarnácie už vôbec.
Keby ste si chceli pokecať ohľadom dôvodov, a hlavne čísel, ktoré to zdôvodňujú, pokojne sa ozvite a pošlem súkr. mail :-)
http://80.242.44.249:8000/ ;stream/1
K tomu by nezaškodil playlist aspoň tu na radia.sk a výmena riaditela (klauna) Dušana Cápu
tak isto by sa kvalita streamu mohla zdvihnúť aspoň na tých 128 kbps
Dúfam, že s reštartom rádia sa budú konečne zobrazovať informácie o aktuálnej pesničke a nie neviem už koľko rokov zorazovať toto: TEAM - KRATKE LASKY (SU TIE NAJDLHSIE), ale v rádiu budú hrať niečo úplne iné.
Takže takto malo to byť od 1 augusta, ale zrejme mám zdroje, ale v pohode viem si uznať chybu a aj sa ospravedlniť, nechcem sa nejak zbytočne uniesť emóciami aj keď občas sa stane... Som zvedavý či to bude presne taký istý program, presvedčil som sa, že mojím zdrojom moc nemôžem veriť, tak sa nechám prekvapiť
Želania odvysielané od 1.januára 2020 budú spoplatnené podľa následujúceho cenníka:
napísanie želania v redakcii /v prípade ak si text želania nedonesiete/ 0,50,- €
odvysielanie želania 7,- €
príplatok za ďalšiu pieseň 5,- €
objednávka nahrávky pred reláciou na CD /1 hod./ 3,- €
4 a viac spolu vyplatených želaní výroba CD zdarma 0,- €
dodatočná výroba nahrávky po odvysielaní relácie na CD /1 hod./ 3,50,- €
http://www.radioyes.sk/oslavenci/
*
Zastúpite im hudobného dramaturga a ešte im za to aj zaplatíte.
Pri napr. 10 želaniach za hodinu a len základnej sadzbe 7 € im to za 6 hodín "hodí" 420 € = 840 za víkend resp. 3 360 € za 4 víkendy (mesiac).
Pri výkone 250 W a "sedení" vo zvýšenej pivnici ( http://www.radioyes.sk/o-radiu/) majú hravo a s veľkou rezervou zaplatené energie aj (príp.) nájom.
"Pekný" BIZNIS MODEL - taký SLOPENSKÝ.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň