Diskusia k téme Rádio YES
"Vysielanie by malo začať symbolicky o polnoci 1 augusta o polnoci sa sa skončila jedna éra od polnoci začína druhá" !!!!!!!! JE TO KLAMSTVO !!!!!!!!
Aj by som ti odpísal, ale si neregistrovaný, nemáš ani len nick tak je to zbytočné, nemám s tebou o čom... DOBRÚ NOC
Vysielanie by malo začať symbolicky o polnoci 1 augusta o polnoci sa sa skončila jedna éra od polnoci začína druhá
Teraz son sa docital na tejto stranke.Vysielanie by sa malo spustit uz teraz,na prelome jula,augusta.Drzim palce
Mať mestské rádio je super. Je to oveľa účinnejší komunikačný kanál ako nejaká drahá lokálna televízia, ktorú ľudia aj tak nepozerajú a to už tvrdím dávno...
Len je otázne, či to schváli Rada pre vysielanie.
Tak v tom pripade sa mi to paci,ako sa snazi mesto,aby radio fungovalo dalej.Keby sa aj ine mesta tak zachovali,neskoncilo by tolko regionalok.
Mestskí poslanci schválili prebratie rádia.,najprv si však chcú dať urobiť znalecký posudok a následne požiadať radu pre vysielanie o schválenie pre bratia po schválení rádio môže prakticky okamžite vysielať
mohol by sa stat zazrak Patrik bujna je PAN teraz ma pod palcom vysielanie radia wow v nitre
Zo začiatku rádio plné nadšenia a eufórie aj napriek počiatočným problémom s dosahom to vyladili že v okruhu tých 25 km sa to dalo počúvať mozog bol Patrik Bujna to je môj názor potom sa nejak po vadili ja išli si každý sám a potom to išlo dole vodou a že to až vydržali v takomto režime neuveriteľne a možno príde aj kúzelník...
cca v 9:17 min....
https://drive.google.com/file/d/1Fx7mWZBoPcvIiTiQ_…
Nie, Rádio Šport tiež regionálne rádio, ktoré skončilo tesne pred Yes, taktiež malo finančné problémy, ale vysielanie skončilo aspoň skladbou Europe - The Final Countdown = symbol. Ale čo čakať od chlapa ktorý chodi šaškovať do Talentu. Necítiš sa ako hlupak ?
Ludia z radia maju ine starosti, z coho platit ucty a teba zaujima nejaky zaverecny song. Necitis sa ako hlupak?
Koniec rádia bol najslabším koncom rádia aký som kedy počul. Žiadna záverečná zvučka, jingel.. nič. Klasický oznam ,, bolo 24 hodín, rádio Yes´´ pustila sa nasledujúca skladba a po siedmych sekundách sa vysielanie prerušilo
Vedúci programového, technického odelenia. V podstane vedúci rádia a človek s najvyššiou pozíciou v rádiu
Viem, že tento príspevok nesúvisí moc s rádiami, ale pridám ho na odreagovanie. Vedenie (zachvílu bývaleho) Rádia Yes v relácií Česko Slovensko Má Talent, ak máte 10 minút času:
youtu.be/cZ67CCFWV1E
youtu.be/YYmWV3PIMmo
Riaditeľ rádia bol v tejto relácií 5 ročníkov po sebe. Je dosť možné, že bude aj dalšiu sezonu
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň