Diskusia k téme Pre redakciu
Včera ste vo večernom čase mali výpadok stránky radia sk. Neviete, čo mohol byť problém? Ďakujem.
Podľa oznamu na stránke rádia v Poprade ešte nevysiela, stále čakajú na prevádzkové povolenie.
Jasomja # lebo okrem Yt nenapisal nic poriadne
Ako iny prispevatelia..pozrite si moje a jeho.a
Potom mazte..⁸
Už ani ja nevládzem písať príspevky k veci, ale často sa musím vyjadrovať k tej našej tupej. Ona to tu úplne zničila. Píšem za seba a navrhujem, aby sa pridali ďalší. Na nejaký čas tu nebudem chodiť. Navrhujem to isté aj pre ostatných. Nech si redakcia zvolí, či ona, alebo my ostatní... Verím že redakcia nájde nejaký spôsob ako najväčšiu zlobu týchto diskusií čo najúčinnejšie eliminovať. Ja tu na nejaký čas končím...
Asi sa pýtaš na nesprávnom mieste. Na odkaze ktorý si dal, nájdeš mail. Tam skús napísať. Ak odpíšu, bude aká taká nádej
To nema nic spolocne s .. skor je to
JPP a nie historia ako vysielac snp
1944..a o to horsie...nikto nevie
Co sa tam ozaj deje a keby tam
Bol hovoril by inak ..prosim o
Zrusenie rubriky.
Su taki co sa vedia
Spamovat z viacero
Zariadeni po viacnasobnom
Ban..skusenost z ceskeho
Blogu. Teda pokial bude
Mat skade. Ako ho zastavi
Povinna registracia??:)
A hlavne teraz v dnesnej
Dobe??
Tak nejak keď o povinnej registrácii rozprávajú neregistrovaní. Ináč, máme tu aj nejakého toho registrovaného spamera, ale ten ani zďaleka neotravuje ako to jedno čudo
Povinná registrácia, fakt chýba. Okrem toho, MT 96,2 MHz Frontinus, dnes spustená
Pripájam sa ku Krtkovi a súhlasím s ním na 100%. Síce tu nie som registrovaný, ale na portál chodím minimálne 20 rokov. Tá degradácia kedysi kvalitnej diskusie je evidentná.
Prepac ..jasne . To je v poho..
Sa ospravedlnujem.. ja som
Tiez pisala redakcii aby vymazala
Tie obmedzene spamy ktorych
Je plno na inych weboch..
Slovo spam je to co nema
Suvis s danym forom..
Spam moze byt aj mylna info
Ale nie umyselne..
Dakujem za reakciu.
Aj ty mas pravdu ohladom.
Ved to som aj ja pisala redakcii.
Cauko.
Tri veci:
1. Zaujímavé, ako si ihneď nadobudla pocit, že hovorím o tebe
2. Ja registrovaný som, ak si si nevšimla
3. Tento portál navštevujem pravidelne (a prispievam do diskusie) už takmer 20 rokov. Neviem presne koľko, ale minimálne od roku 2005-2006
Nemam pocit ze je to len
Pre teba a bola som tu aj
Pred 2016 a to si tu ani nebol.
Nepisem do odbornych for
A mam tiez info o radiach aj
Osobne. Prehanas ..zaved si
Registraciu a pre seba. Hlavne
Ja som nedavala spam a hoaxy
Co sa tu zjavili...to nemam
Za potrebu..
Nech sa radio sk spravne rozhodne
Ja so spamom nemam nic.
Ci sa ti paci. .ci nie...
Vážená redakcia, nie je možné, že by jedna z diskutujúcich porušovala nejaké pravidlá/kódex diskusného fóra? Respektíve nie je možné zaviesť povinnú registráciu? Alebo túto osobu jednoducho zablokovať za neprimerané zahlcovanie diskusného fóra bezpredmetnými príspevkami?
Túto diskusiu som mal vždy rád, lebo sa tu dalo diskutovať s ľuďmi, ktorí mali rovnaké záujmy v rádiách a človek sa tu niekedy dozvedel zaujímavé informácie skôr ako boli oficiálne publikované. Posledné dni a týždne sa z tejto diskusie stalo stelesnenie vychádzok pacientov (resp. pacientky) z oddelenia psychiatrie. Z toho dôvodu strácam záujem navštevovať nielen túto diskusiu ale aj celú stránku Rádiá.sk. Možno si to neuvedomujete, ale úroveň diskusného fóra má vplyv aj na renomé celého portálu. Ja ako dlhoročný návštevník a fanúšik tohto portálu som však stále viac a viac znechutený a demotivovaný k ďalším návštevám a príspevkom.
Za prípadnú odpoveď a reakciu Vám ďakujem.
Ale to je fakt : ak ma nebavi pocuvat
Metal a rock nezapinam radio rock..
Ak nie je co v radiach stale je mp3
A radia app..a objavil si ameriku..
Dakujem ze ma sledujes:)
"ak.ta
Irituje nepocuvaj , nechod
Tam kde ho hraju ..mas gombik
Vyp ..co riesis???:) tebe vadi
Inym nemusi.."
Natasa_thomas.. (neregistrovaný, 194.154.240.xxx) pred 6 hodinami
https://www.radia.sk/diskusia/temy/49_radio-sloven…
Mam vela skv ludi aj tam ..a prosim
Redakciu o vymazanie o toho pro
Kremesskeho prispevku a propaga
Ciu okupantskeho radia kompas. Ru.
Dakujem
Bolo by dobre ak by tu bola aj inojazycna sekcia
O radiach co vysielaju z cudziny po slovensky
Alebo anglicky o slovensku ..aj sekcia mp3 stiahnut...dakujem..
Treba priznat ze #jasomja# to
Len tak naoko lebo v skutocnosti
Nebol proti ani #fanusik jasomja#.
Ale dobre ze sa vymazalo..islo o omyl.
A reakcku na #janisa#
Prosím redakciu o vymazanie zbytočnej, absolútne mimotematickej témy #jasomtysi#, ktorá nesúvisí so zameraním webu a jej obsahom je výlučne "pokec" medzi jednotlivými užívateľmi. Pravdepodobne ani nehrozí, že by z nej niečo tematické a zmysluplné mohlo vzísť.
Ako pozeram od noveho roku sa menia appky a pod .aj web by sa mohol na 99.9 % len aby sa v nom dalo lahko orientovat. .cauko.
Bolo by, prosím, možné, vrátiť odstavené AM vysielače do sekcie vysielačov, pod položku nekatívnych? Myslím, že tie GPS polohy s klikateľnou mapkou sa hodi aj do budúcnosti - strediská predsa zatiaľ nie sú zbúrané; taktiež v tej súvislosti by som uvítal zaradenie napríklad aj Uzovskej Panice...
Bolo by vhodné upraviť popis k Bratislavskému rádiu, keďže to zmenilo formát
https://www.radia.sk/radia/bratislavske
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň