Diskusia k téme Pre redakciu
Tak téma Ellie Goulding bola predsa len zrušená, ale napríklad témy "MTV" a ", Petícia za VIVA TV" sú tam stále. Prečo by tam nemohla byť aj téma "NATO" prípadne aj "vojna na Ukrajine" alebo "Volodimir Zelensky"?
Pretože NATO nie sú rádiá. Áno, v správach v rádiu sa NATO môže objaviť. Rovnako ako sa môže objaviť správa o štrikovaní. Je preto štrikovanie vhodná téma na server radia.sk?
NIE, nie je.
Ellie Goulding má k tomu o dosť bližšie, to súhlasím. Ale je to niečo čo tu musí mať samostatnú tému? Je zaujímavého obsahu o nej toľko aby sa taká téma "uživila"? A teraz to myslím všeobecne, pre celú komunitu tu na diskusiách, nie len pre teba, Ellie-onanizátora. Ja proti nej nič nemám, mala pár hitov aj je to dobre vyzerajúca ženská. Ale premýšľaj prosím ťa. Ak by tu každý dal nezmyselnú tému o každom prde ktorý aktuálne zbožňuje, bol by tu len bordel a smeti, prázdne témy do ktorých by si písal denníček každý zamilovaný 15 ročný fagan o každej "speváčke" s veľkými kozami.
Mimochodom, bolo veľmi vtipné si prečítať "Myslím, že bola tu tiež aj téma "Ellie Goulding"" - aha, tak si mysliš? Preboha, ty si jediný platonicky zamilovaný sopliak čo tu o nej spamoval do každej témy. Ty, jedine ty, nikto iný než ty. Ak tu taká téma bola, tak len a výhradne od TEBA - takže veľmi dobre vieš či áno alebo nie, nehraj sa tu prosím na chutného :-D
Rovnako tvoje monotematické a monoprispievateľské témy o MTV a Viva - myslíš že je fakt nutné písať aj to že nejaká relácia "zmení" vysielací čas z 12:00 na 12:05 alebo sa premenuje? Tu to nikoho nezaujíma, pretože ešte raz - server sa volá "radia.sk".
Čo sa týka registrácií pomocou SMS, známych rastatrollov to nezastaví. Ja som napr. v ČR a SIM tu stojí pár korún, bez registrácie, teoreticky teda nasekám účtov koľko chcem, ak by to malo mať nejaký cieľ. Ale asi lepšie než nič.
"Peticia za VIVA TV"
Prečo potom by tu nemohla byť aj téma "NATO"?
Myslím, že bola tu tiež aj téma "Ellie Goulding", keď sa dobre pamätám, možno ešte niekde aj je.
Inak bolo by vhodné venovať sa aj správam a rubrikám, ktoré sa riešia v rádiách. Väčšinou témy buď samé technické (zmeny frekvencií, vysielačov) alebo programové zmeny a potom často sa diskutuje o hudbe v rádiách ale na zaujímavé rubriky v reláciách sa tu takmer úplne kašle. Napríklad dlho som nevidel tému, kde by sa diskutovalo o tom, ktoré rádio má najlepšie a najobjektívnejšie správy. A ani zaujímavé témy v reláciách na rádiách RTVS, prípadne iných. Ale sú tu témy ako "hrané pesničky", ""rocková hudba ", a aj témy, ktoré s rádiami nesúvisia ("MTV ", "Markíza ", "JOJ ", "Skylink ", "DVB-T na Slovensku " a iné). Bolo by dobré trošku sa venovať aj hovorenému slovu v rádiách - teda relácie so zaujímavými témami, prípadne správy a podobne...
Nevyrieši to všetko, ale určite to pomôže.
A samozrejme jasné pravidlá - pokým sa novovytvorený účet neverifikuje (napr. cez sms na konkrétne číslo tel. - to len ako príklad) a neschváli ho redakcia - žiadne pridávanie nových príspevkov.
To aby si niekto nemyslel, že: dajú mi ban - vytvorím si nových účtov koľko chcem (však Rastík?).
A čo by tá povinná registrácia vyriešila? Taký Peter DX je registrovaný a patrí tu medzi najväčších spamerov
A nezavediete tú povinnú registráciu a nezavediete...
Dokedy ešte mienite čakať? Kým sa tu bude diskutovať o rozmnožovaní slimákov v Austrálii?
Palec dolu!
sú teraz pekne PREMAKANÉ. Dík za aplikáciu mojich námetov. ;-)
Žilina 106,5 už vysiela dobre rádio zajtra treba vymazať a pridať článok o spustení dobrého radia aj goldies MT, Prešov ako to bude zo spustením najbližších 3 týždňoch možno do stredy spustia aj Čadcu, Dolný Kubín.
Chcel si aby som sa prihlásil. Urobil som to a zas je zle.
Názov tej partie z teba páčime už mesiac. To nie je spam, to je tvoje krútenie sa a výhovorky. Keby si ten názov napísal pred mesiacom, mohli sme sa už dávno pohnúť ďalej.
V rámci diskusii pôsobí nejaký spamer a vydáva sa za MUSIC SK - upozornite programátora, že je to neprípustné.
Nebudem to tu riešiť, ale spamuje pod viacerými nickmi. Nejde o to, nech si píše ale k téme, miesto urážania a zosmiešňovania viacerých diskutérov
preco radia lumen maju vecsi modulacny limit cize zneju hlasnejsie pre nich neplati uroven 0 dB? ako je to mozne
Nuz lebo nazov "Prečo sa rockové rádia neudržia a čo je to ROCK?" sa logicky tyka rockovych radii, tak nemusi tu byt k tomu kopu samostatnych rubrik, tak sme to zlucili. Ak ste chceli riesit vyslovene hudbu, tak potom ste to mal jednoznacnejsie pomenovat. Vas novy prispevok sme teda dali do samostatnej temy Rockova hudba, kedze takuto tu este nemame.
Zdravím,
nahodil som novú tému: Prečo sa rockové rádia neudržia a čo je to ROCK? ktorá je podľa mňa veľmi aktuálna.
Nerozumiem, prečo ste ju zaradili medzi Rockové rádiá?
Asi áno, aj mne sa to už niekedy stalo, že mi niečo vymazali.
Mam otazku to sa tu fakt mazu prispevky ??
Ani nefungovala poriadne. Inak ja používam media u a ešte aj tuneIn.
Čo je s rádiovou aplikáciou? Zmizla z obchodu
IBAN: SK04 8330 0000 0029 0197 1137
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň