Diskusia k téme Pre redakciu
Ono je to tak odjakziva :) Pokial pod clankom v prispevku kliknete na nadpis, tak vas to hodi priamo na dany prispevok, nie na zaciatok diskusie, nema to nic spolocne s tym ci je to odpoved alebo nie :)
Dobrý deň.
Neviem kedy ste začali pridávať hypertext do názvu príspevku, ak obsahuje označenie odpovede na príspevok iného prispievateľa, no dnes som si všimol túto skutočnosť v diskusii k článku o vyhlásení jesenného výberového konania pre rok 2021.
Ak je v predmete správy odkaz na reakciu niekoho iného, dá sa na ten predmet kliknúť, a link označí priamo daný príspevok.
Funguje to však len v prípade, že nie je "rozbalená" celá diskusia...
screenshot: https://prnt.sc/1ro88pr
Chválim tento krok, a určite by bolo fajn, keby to fungovalo globálne, pri každom príspevku - bolo by totiž potom možne poslať niekomu odkaz priamo na daný príspevok...
nebudem teraz písať o drobných prešlapoch vašich moderátorov proti prehreškom proti slovenskému jazyku. ale jedno mi nedá nespomenúť. ide o slovo "mamička". je to naše nádherné slovo. preto nechápem, prečo vo vašom rádiu neustále počujem slovo "maminka". predsa je to české slovo, ktorým neustále špiníte váš slovesný prejav.
Prosím pridajte ho medzi rádia. Ďakujem.
pri*ebany riaditel tohto ,,radia,, si to neželal aby tu toto radio bolo zverejnene.
Nenašiel som v zozname toto rádio.
https://radiomuzika.sk
Aktualizujte si mapy pokrytia a zoznam vysielačov v mape u rádií... dlhodobo neaktuálne... mapa pokrytia zmizla aj tam kde doteraz boli dáta správne...
Máš úplnú pravdu že tu ľudia psychopati čo treba aby sa liečili čo sa týka tých článkov
Nič si z toho nerob. Tu viac takých na hlavu. Aj teraz 2 týždne čo čítali poslucháčom rozprávky na rádiu paráda že ani ho nepoznám a najčítanejší článok. Skratka blbosť kvitne
Tak toto už na hlavu že za polhodinu je najčítanejší článok ako zomrel hryc pred mesiacom. To nie je možné toľko článkov preklikat. Žeby sama redakcia?
Tak sa pozri kde je teraz téma expres má novú moderátorku. Najčítanejší článok za deň. A to akože ľudia čítajú článok za 4mesiace? Poichybujem
Prosím vás prestaňte hrávať tie akože "mixi" pesniciek.. Nemá to ani hlavu ani pätu a nedá sa to počúvať... Dik
Nie je zaujímavé že stále tu tie isté najčítanejšie články a najmä takí expres má novú moderátorku čo už 4mesacna sprava. Že by ľudia pozerali na ženskú? Pochybujem.asi expres takto musí presadzovať alebo niekomu vadí niečo iné. Pravda sa ukazuje
Ten istý problém mám aj ja ale už som to vyriešil apkou radia SKCZ a pohoda tam to ide OK
Nemám nastavení žiaden režim šetrenia batérie.Pouzivam aj Radio.At,Tune In,My Tuner FM,RadioPlayer AT a na žiadnej appke sa mi to nevypina tak ako na radia.sk.
Toto nie je chyba aplikácie, ale nastavenie tvojho telefónu. Máš nejaký agresívny režim šetrenia batérie, ktorý ukončuje beh aplikácii na pozadí. V prípade Xiaomi je to napr. Settings > Apps > Manage apps > Radia.sk > Battery saver > No restrictions
Iné mobily to môžu mať zasite inde. Každopádne to na súvis so setrenim batérie.
Zdravím,neviem,či to robí len mne,ale neustále mi vypadáva aplikácia pri prehrávaní rádií.Pustim si nejakú stanicu,zavriem telefón a po pár sekundách appka vypne a tak dookola.A to už veľmi dlho takto robí.Alebo ju pustím na pozadí, zapnem si pri tom napr. internetový prehliadač a zachvilu vypne opäť.Ine appky mi toto nerobia.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň