Diskusia k téme Pre redakciu
Ze vysiela aj PP skyradio na 106,6 mozte vymazať plán a oznámiť do správ.
https://www.radia.sk/radia/antena-rock/frekvencie
Polarizácia je V, bolo by fajn to doplniť. ;-)
Mohli by ste prerobiť stránku , aby nebola v javascriptách, lebo je to katastrofa, dlho, ťažkopádne kým načíta stránku, podstránky aj so 4G netom, comp hučí na plné obrátky
Teraz je to prehladne,ako ste pekne upravili,loga radia a vylucili zaniknute stanice.Celej redakcii Prajem pekne sviatky.
Ten zoznam zaniknutych radii by bol fajn a rovno by som tam odporucal dat radia jazz roma a siet one radii,kedze uz nevysielaju.
Som tu novy. Myslel som ze je normalne zdielat linky, ale ak to nie je ziaduce, nebudem toho tak vela pridavat ako posledne dni.
súhlasim, určite by to bolo zaujímave takýmto spôsobom si zaspomínať a zároveň sledovať vývoj trhu
Mám tip pre redakciu. Bolo by fajn spraviť rubriku, nejaký zoznam už skončenych rádií s nejakým krátkym pokecom o nich. Tak ako je to pri ešte fungujúcich rádiách. Možno aj s dôvodmi prečo skončili. Mohlo by sa začať už s radiami aké boli B1, východ cez tie ktoré končia teraz a priebežne by sa to doplňovalo. Situácia je neľahká, určite nechcem aby to niekto z mojej strany považoval za provokáciu. Len bola by to aj do budúcnosti, možno zaujímavá rubrika na takej stránke, kde by sme si vedeli dohladat takéto info.
To keď dôjde nejaký Chorvát PetarDX teraz, tak tiež bude takto očierňovaný?! Peter spamätaj sa, už aj bez tohto cirkusu tu spamuješ blbosťami! Ty môžeš dávať do vlákien čokoľvek, no iný nie? Začni sa správať adekvátne veku.
Peťo, viem, že si vytočený, ale nemusel si kvoli tomu zaspamovať 15 vlákien... nestačilo napísať sem do témy? Tak ako vaše mená, tak aj spôsob komunikácie máte podobný s Paterom... nič v zlom.
Dobrý deň redakcia, koľko peňazí zarobíte s reklám za mesiac čo sú na tejto stránke? Viete pokryť náklady? Vďaka za info.
Linkovat na zdroje je potrebne! Od toho su admini, aby robili poriadok. Ked tak by som len pridal moznost registrovanym uzivatelom nahlasovat jednotlive prispevky ako napr. SPAM, Reklama a pod.. admin uz vyhodnoti ci je dany post relevantny
Súhlasím s príspevkami nižšie. Zaviesť povinnú registráciu. A okrem toho ja sa priklaňam k tomu aby bolo zakázané linkovanie. Ako náhle niekto dá link do príspevku, automaticky ho to nepusti pridať alebo to odfitruje a zmaže. Funguje to tak aj na iných diskusiách. A zbavíme sa permanentných linkovačov ako PeterDX a ak nebude mať čo k téme povedať aspoň bude ticho. Lebo nie sú už tie linky jeho o politike, vírusoch a somariny typu, videa z TV novín znesitelne. A diskusia sa opäť začne uberať profi smerom a bude na vysokej úrovni
Priklanam sa tiez k tejto Sethovej ziadosti. Ppodivne "ikonicke postavicky" v diskusiach ho uplne degraduju. Dik
Vážená redakcia. Verím že máte plno inej roboty, ale bolo by načase zaviesť systém, že do diskusie môžu prispievať len registrovaný užívatelia.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň