Diskusia k téme Rádio Tour
If you want to hear a profesional rock show - it's on RTI NOW!
Pandora The Rock Queen of Europe. Sound great on my radio!
See featured shows on http://www.rti.fm
Alien: kazdy ma iny vkus, a v tom radiu si najde vela ludi, to, co sa mu paci. cisto metalove radio je na slovensku utopia, radio musi mat aj nejake prijmy.
a skus ho obcas pocuvat od 21:00 a potom sa vyjadri ako sa ti pozdava. :)
co sa tyka skladieb, neviem ci pamatas na radio Rebeca, ale hrali tam podobne. stare popove veci obcas do toho zamiesali nejaky ten rock.
Ano metalové radio HADAWAY-WHAT IS LOVE po nom GUNS N ROSES-WELCOME TO THE JUNGLE a po nom JAMES BLUNT-1973 tak väčši miš-maš skladieb som ešte nikde nepočul,ved oni nevedia čo vlastne chcu hrať alebo čo?
http://rtislovakia.blogspot.com
A sad story for all
Prisiel som na to ze konecne na slovensku vzniklo metallove radio. Radio TOUR. Aj gongy na celu maju ze to death metallove hlasy RUUUAAAAAAAA a hovory ze SPRAAAAAVYYYYYY. Jupí. konecne
No, tvrdsia muzika a za tym idu New Kids on the block, to je mi ale kombinacia :) Inak Ludma je fakt traged, uz mal 3 radia, z toho 1 skrachovalo, dalsie bolo pre istotu predane a ku krachu ma teraz tiez velmi blizko a Tour zrejme nedopadne o nic lepsie...
Rádio TOUR založil spoluzakladateľ bývalého rádia RTI - RÁDIA TATRY. RTI vysielalo turistický servis, TOUR sa nechalo inšpirovať. No ja som od nich nepočul turistický servis, ani hlas moderátora/ky. Vždy len hudba. Na internete som len čítal, že majú večer aj reláciu.
Myslím si, že teraz by TOUR mohlo začať "poriadne vysielať". Keby mali moderované relácie, určite by mali poslucháčov. V Poprade je to jedine rádio po krachu rádia RTI.
reagujem na vasila:nie každý si nechá tlačit do hlavy komerčné shity od nemenovaných rádii ktorých je u nás požehnane ale najdu sa aj ludia čo majú radi tvrdšiu muziku mam rád aj relácie čo sa vysielajú na tomto rádiu.JA tour počúvam cez internet keďže v mojom meste nemá radio dosah ale tu na slovensku by malo mat svoje zastúpenie aj rádio s tvrdšou muzikou.
Ja ked to zapnem vzdy je tam metal a to velmi pre masy nie je... Navyse mal tam byt velky podiel spravodajstva pre turistov, zatial okrem identifikacie ako z roku 92 som nic zmysluplne nepocul.
ano aj ja občas naladím a ešte nikdy som nepočul nič moderované
co tam vlastne je/nie je moderovane? Vzdy ked to pustim hra len hudba-malo to byt radio so servisom pre turistov...
A v com sa ta stranka zmenila ved okrem toho ze je tam napisane ze mozes vyhrat listky na no name tam nic nieje ani program tak v com sa lisi od tej uvodnej?
v juli bola spustena iba uvodna stranka radia Tour
pre Miňa z Košíc:
Rádio tour spustilo stránku pred štyroma mesiacmi, ešte v júli 2008.
radio Tour uz spustilo inernetovu stranku
no trosku ina hudba, ale v celku to iste.... podoba sa to celkom na Rebecu.
Počúvam v stredu večer rádio tour a rád by som vedel názvy kapiel a skladieb, ktoré sú hrané aby som si mohol zohnať celé albumy.Niektoré poznám ale niektoré nie. Možno by stačil aj playlist na internete.
Dnes, ked som prechadzal cez Poprad, zapol som si o 16:00 Radio Tour. Spravy, sport a pocko. Citala nejaka zenska.
V nedeľu 10.2. sa o 21:00 sa na rádiu
TOUR (93,2 FM: Poprad-Tatry a okolie) v relácii HELLEROV OBČASNÍK, odvysiela približne polovica albumu Svätá Zvrhlosť od kapely MAJSTER KAT. V stredu 13.2. v čase
01:00 bude repríza relácie.
Keďže rádio TOUR nemá dosah na celú SR, rovnaká relácia bude v nedeľu 10.2. o 20:00 a v
reprízach v utorok 12.2. o 13:00, vo štvrtok 14.2 o 09:00 a v sobotu 16.2. o 08:00, vysielaná aj na internetovom čisto metalovom rádiu ŠROTOWISKO (www.srotowisko.sk)
aj mna by velmi zaujimalo co je s tym radiom kedze nemaju na stranke ani logo,zaujimalo by ma aj ake pesnicky hraju,kto je z Popradu a uz ho pocul nech napise
Rádio Tour malo od rady pre vysielanie a retransmisiu odsúhlasený redukovaný program (len hudba a identifikácia stanice) do 31.12.2007. Už beží druhý týždeň roku 2008 a keď som si dnes pri prechode Popradom rádio Tour naladil (počúval som ho síce ani nie štvrťhodinu), stále to vyzeralo na nemoderovaný program len s identifikáciou rádia (minimálne počas doby, čo som ich počúval to bolo tak). Nemali by už náhodou vysielať v "plnom režime" ? Myslím tým program, moderované vysielanie atď. Je okolo nich nejako ticho. Vie niekto viac?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň