Diskusia k téme TV Markíza
Viete niekto názov tohto filmu...
Vedeli by ste niekto identifikovať názov tohto filmu. Ale spomínam si len na tieto záchytné body:
Americký film (taký skôr psycho) - dej sa odohráva na farme - žena, muž a ich syn, úplne na konci sa oslavovali dožinky (veľa hostí), syn s autom vrazil do kukuričného poľa, zistil, že otec niekoho zabil. Matku dabovala Zuzana Skopálová.
Názov preto neviem, lebo film dávali pred cca 3 rokmi na Markíze v noci o cca 01:00 hodine, ale v programe, na webe a teletexte bol uvedený úplne iný názov filmu (nesedeli postavy a opis deja). Proste bola zmena programu...
Markíza je kapitola sama o sebe...som sa zasmial, keď pri ohlásení , že opúšťajú voľné DVB-T, lebo budú plateným formátom a chcú byť televíziou pre bonitnejšiu klientelu
Zabudol si pridať kiks - z Televíznych novín 12. 2. pri Janka Bittó Cigániková uviedli na dolnej lište vedúca zdravotníckeho klubu OĽaNO, ale ona je SaS...
Ja nepoznám ziadneho Jančušku. Jarčušku áno. Takže to trochu nevyšlo :D
Čo tým básnik chcel povedať ? ! ?
Pozerám predpoveď počasia a hlásia že bude také a také. Na druhý deň nič také ako hlásili. Každý deň stále iné počasie. Už ma to štve. Majú to na p...mali by to zrušiť.
Od nenažratej mafiánskej TV s mizerným programom sa ani nič iné nedalo čakať :-) ja mám satelit a na ňom už zopár rokov Narkózu a jej klony Vonku a Nedámto presunuté na nejakom 118.kanáli :D
Aj ja by som privítal niečo podobné ako Nova Gold, mohlo by sa to volať trebárs Markíza Gold a privítal by som tam okrem Pevnosti Boyard, Milionára, Srdcoviek, Mojsejovcov a Telecvokingu aj počasie o 18:55 , TN od 19:00 do 19:30 aj so športovými novinami a nejaký starý seriál ako Alf, Priatelia alebo Krok za krokom tak ako kedysi :-)
odchodom Markizy z DVB-T do platenej platformy som ocakaval podstatne mensi podiel reklamy...ale tej je este viac - aspon podla toho co som sem tam odsledoval v telke u znamych ci v krcmach :)
Inac Markizu nemam, len pozemnu DVB-T2 a nieco vyse 50tv programov CZ-SK-PL
V minulosti už mali 4. stanicu TV Fooor, ale zrušili ju. Čo sa týka filmov mohli by obnoviť systém ako bol v začiatkoch po štarte TV Markíza v 1996, keď sa reklamy vysielali len medzi filmami a reláciami a cez filmy išla reklama max. 2x aj to cca 1 minútová... Vtedy sa to ešte dalo strpieť a tolerovať...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň