Diskusia k téme TV Markíza
Tento format 16:9 je otrasny, ved to je len splasnute z vrchu a zo spodu... Ved to je tak otrasne a neprirodzene.. Mne osobne to strasne vadi. Mne osobne sa format 16:9 vobec nepaci, je to cele zmensene.. Ci su to priame prenosy, proste vsetko je malicke, vo formate 4:3 to bolo vsetko lepsie... Ale je to moj nazor.
hlavne je podla mna, ze sa tu diskutuje, urcite je vecnejsia debata, o mediach, ako ked sa tu riesia trapne osocovanie medzi diskutujucimi, ja len tolko.Pokracujete v diskusii...
Shibalbo ma pravdu,riesia sa tu veci, ktore tu nemaju co robit.
Uz by sa tie televizie konecne mohli rozhodnut, v akom formate chcu vlastne vysielat. Nieco uz je v 16:9, ale ine relacie su stale v 4:3. Uz ma nebavi stale to prepinat.
a ja som si myslel, ze toto je forum o radiach. Co tak napisat nazory na medialne.sk ?
zaujimave je, ze vysielaju Televizne noviny vo formate 16:9, ine ma nic nezaujalo...nova grafika, trochu zmena designu, inak nic...
Toto už bolo zdôvodňované. Každý si zvykol na túto a keď je mimo, tak je mu hneď jasné, že začínajú jeho obľúbené TN na Markíze. ;-) Táto zvučka má dosť silné renomé a bol by veľmi odvážny krok ju zásadne zmeniť.
Ja si nemyslím, že je to otrasné. To je len o zvyku a tak to väčšinou býva. Na to prvé sme zvyknutý a na druhé si ešte len treba zvyknúť.
prečo nezmenili zvučku na televízne noviny?
Otrasna grafika na TV Markiza.
Nove Televizne noviny TV Markiza su na velmi nizkej az mizernej urobni, pravidelne kiksy v podobe zle pustenych prispevkov, uz niekolkokrat sa nepodarilo zive spojenie s redaktormi v eteri, moderatori sa mylia a ta otrasna grafika to je uplny vrchol - ked vidim ako keby plavali s prepacenim hnede hovna za chrbtom Bartosikovej alebo snehulienky Durianovej-Bouckovej-Novotnej viac mi netreba. Vyzera to ako by tie televizne noviny natacali v stoke. No nieco otrasne, nesledovatelne, na zvracanie.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň