Diskusia k téme TV Markíza
V pohode, moze sa diskutovaj aj o TV, tamten radia.sk nie je z redakcie :) niektore IPcky zo slovanetu a t-comu treba brat v poslednom case s rezervou :)
Absurdita vraj ze radia.sk diskusia je o radiach
potom aj mtv je o hudbe ked je to music television???
Ak radia.sk su o radiach tak nech tam nesu ine temy
A mtv nech zacne znovu davat hudbu, lebo to nieje mtv
Tak vymažte všetky televízne témy :-) Ináč v nejakej televíznej téme, myslím že o Joj, radia.sk napísali že kľudne sa môže diskutovať. Ale ak sa rozhodnete vymazať televízne témy, prípadne témy ktoré s rádiami nesúvisia, ja sa hnevať nebudem. Ale v takom prípade treba vymazať všetky také témy...
Tato stranka je predsa o radiach
Toto je téma o grafike. Príspevok k téme je tu umenie nájsť. Keďže tu však téma o Markíze nikde nie je, navrhujem tému premenovať na TV Markiza, veď aj tak tu o grafike nikto nepíše
Zdravím. Je mi zle, keď nič iné v TV nedávajú ako samé hovadiny typu farma, sutaze o spievani a neviem ešte o čom, samé kriminálky, staré sitcomy, serialy. Ani jeden jediny dokumentarny film, filmy pre deti, tvorive relacie, naucne ale iba cez den same nahoty a strielačky a vase nezabudnutelne reklamy!!! Pre boha!! Ludia!!! Sa uvedomte. Takto nasim detom starsim mozgy vymetete a naozaj iba sprosti ludia v tomto state budu, samí vymetení. Ved prispejme pre zrazlost narodu aj nieco poucne!
markiy sa pokazila. je na prd tv. cele sviatky dava stale rovnake filmy kto to ma stale pozerat.
Keď sa dostal Rakúšan, myslela som si, že to zmení k lepšiemu, ale nestalo sa. Bude sa vysielať hovadiny typu Hlas a Farma, Modré z neba moju naj reláciu zrušil. On je len bábka v rukách finančných skupín. čakám, že nám dá čip s predpísaným vkusom.
Teleráno sa už nedá pozerať, moderátorka Horváthová mi pripadá ako Banášová, všade vlezie pomaly mám strach otvoriť chladničku, či kôš na odpadky či náhodou aj tam nebude, navyše mám pocit, že už je čas takéto okukané, trápne tváre vymeniť za nové.
HROZNA grafika! ..ta stara bola lepsia
Iveta: ja zase nemozem pozerat spravy na telerane, ten podmaz pri sporte ma neskutocne vytaca, ako tam nieco ako keby zaficalo.
Zvyknem pozerávať teletextové stránky Markízy 894 až 898..nie vždy ma človek k dispozícii internet. Sú tam technické informácie, ktoré ma zaujímajú. (-:
Spokojne si pozeram reklamy .... a tu zrazu film :D
nemôžem pozerať tele ráno, pretože kameraman svojim hojdaním kamery rozhodí môj žalúdok, je mi na vracanie a točí sa mi z toho hlava. Iste je takýchto divákov viac.
Buď tu dať na prihlasenie ako na iných diskuziach.Alebo zrušit kontrolné kódy tak su zbytočne.
Myslim si že by stačilo bloknuť tu IP-čku z ktorej bol ten prispevok napisany
No daj nápad že ako :-) Len taký, aby sa tu iní nezačali sťažovať že sú nečitateľné kontrolné kódy :-)
Už robte konečne niečo z tymi spamermi veď to je skoro v každej diskusii a je uplne od temy !!!! ://///
90-sekundové video z Markízy: http://www50.zippyshare.com/v/59824912/file.html
Som rad že nie som jediný kto si všimol výslovnosť Šimkovičovej. Ja to vážne nemôžem poičuvať, pritom nemam nič osobne proti nej. Chvílami mám problem identifikovať význam slova. Napr. talavízia,namiesto televízia atď. Pre mňa otrasné. To sa nikto tam nenájde, kto by ju upozornil? Najhoršie je, že to robí už aj Puškárová. Asi módny trend. Ešte že sa to na chalanov nenalepilo. Nech to dievčatá praktizujú pri kávičke. Nie na obrazovke. Bez urážky.
vy si myslite, ze tieto vase kvazi staznosti niekto z Markizy aj registruje???? anonymne sa stazovat dokazem aj ja...navyse touto diskusiou na tomto fore absolutne nic nedosiahnete...treba napisat tam, kde treba! co tak takej tapakovej alebo inym??? ale im do telky, lebo tu na fore to ma nulovy efekt!...snad niektory pochopili...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň