Diskusia k téme TV Markíza
Na archív skús použiť Skylink live tv!
Nakoľko mi tento príspevok tu v diskusií zmazali dávam ho pre šírenie pravdy ešte raz!!!! http://www.naseslovensko.net/ls-nase-slovensko-v-n…
dobrý večer nie somspokojný s videoarchivom na vašej stránke videoarchiv.markiza.sk stále mi sekne o 16 minútach aj minulý víkend to robilo a nemohol som dopozeráť teleráno,okamžeite ot urpbte aj opravte lebo vás pošlem do strčky aj do chiwvy aj do neznáma aj pepadnúť sa pod zem aj do kocota..
Aké kecy v kuse???
Od 20 Augusta iba klipy na nemeckom MTV na 11973 astra 19.2! S výnimkou myslím v sobotu. Shows pôjdu iba po 20:15 večer a iba asi do 1:30 v noci! Výnimkou bude len sobota, kedy shows pôjdu už po 15:00, ale potom ešte aj tak ide MTV Likes a ak sa to nezmení tak aj MTV Top 100 po 22:00!
#ReakciaNaStarsiPrispevok
To je otrasne. úplne komerčná skorumpovaná televízia. To je naozaj úbohé keď film začne o pol deviatej večer a je v ňom 45 minút reklám. Fakt úbohosť keď niekto viac myslí na svoje plné vačky ako na svojich fanúšikov bez ktorých by bol akurát tak na smetisku. Trapna komerčná televízia už nevie ako zarábať tak už dáva aj cez správy reklamy. Otras skorumpovaná televízia.
V archive TV Markiza sa nic neda pozerat.Otras,na vsetko mi ukazuje error.Cela Markiza,cele zle.
"romak (neregistrovaný, 92.237.89.xxx včera 14:13 romovia"
Čo sa sťažuješ!!!??? Romovia sú u nás odjakživa štátom "chránená komunita". Biely si musí všetko v potu tváre odmakať, Róm /cigán/ dostane všetko všecičko zadara, samé výhody. Je to skrátka voči nám diskriminácia a nie naopak, ako tvrdia oni. Žiaden biely nedostáva celý život sociálne dávky a rôzne podpory a ústupky. Už konečne by mal byť na nich rovnaký meter.
az sa naucite vyjadrovat. a trochu tej gramatiky.
uz bi ste mohli aj neakeho roma dat do televize preco toto robite fakt ze sa nevidi ani jedneho tmaveho .uvas to je este stale nieco velke bit v televizie? .berte si priklad z ameriky pravdivi pribeh film lion .chlapec s indie . sunny pawar.a nicol kidman
Presne tak Stano,jednostranní boli stale ja uz neverim v napravu Markiza je zidospravodajsky jednostranny odpad,hnus a grc
Čudujem sa vôbec že ten spravodajský odpad na Narkóze vôbec pozeráte.
Dnes t.j. pondelok 16.7.2018 si ta nevzdelana , max.skareda redaktorka Puskarova, dovolila v hl.spravach o 19,30h nazvat slovenskeho narodneho hrdinu 18 storocia JURAJA JANOSIKA - ZLOCINCOM. ..... fuuuuj, to je co za netvora, ved sa na nu uz neda ani pozerat pri jej IQ
Kristián Bonk (neregistrovaný, 213.81.132.xxx) 17.04.2018 19:17 - "Doteraz nechápem prečo musel odísť policajní prezident Tibor Gašpar, prečo odišiel Robert Fico."
Žasnem!!!! Kristián Ty nesleduješ čo sa deje!????????????
Organizovaný zločin prerastený do štátu...
Zločinecká organizácia: https://www.ta3.com/clanok/1126147/tb-strany-sas-o…
Naša vláda upadá myslíte aj na to čo sa stane.
Doteraz nechápem prečo musel odísť policajní prezident Tibor Gašpar, prečo odišiel Robert Fico.
O necelý rok podľa mňa vláda a aj celé Slovensko upadne lebo sa to nevyvíja dobre.
Treba napísať na oficiálnu stránku markízy a nie na portál o rádiach. Zaujímalo by ma ako ste sa dostali sem do diskusie. Cez google alebo nejak inak? Nie ste totiž prvá
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň