menu
predchádzajúce
nasledujúce
spustiť rotovanie
zastaviť rotovanie

NOVÁ Fun rádio Dohoda – bude ešte väčšia a lepšia!

| Fun Radio , Tlačová správa
Najväčší Ietný žúr bude ešte lepší, ako si ho pamätáte! Neoddeliteľnou súčasťou leta bude Dohoda už po ôsmykrát, tento rok však dostal festival novú podobu - viac miest, väčšie pódium, noví interpreti. Dohoda ponúkne skvelú zábavu až v piatich mestách — v Banskej Bystrici, v Nitre, v Malackách, v Bojniciach a v Poprade. Unikátny hudobný zážitok prinesú najväčšie hviezdy slovenskej hudobnej scény so špeciálnym repertoárom.
NOVÁ Fun rádio Dohoda – bude ešte väčšia a lepšia!

Nadšenci festivalov pozor! Najväčšia letná žúrka štartuje už pred prázdninami. Fun rádio Dohoda tento rok prichádza s celkom novým konceptom.

„Ústredný claim ôsmeho ročníka je Nová – väčšia – lepšia Fun Rádio Dohoda. Dohoda sa na trhu za tie roky etablovala, našla si svojich stálych návštevníkov. Tak ako v éteri, aj mimo neho, však chceme ísť s dobou. Prinášať našim fanúšikom novinky, kvalitu. Myslíme, že teraz je čas Dohodu „nakopnúť" nanovo. Neponúkame len koncert špičkových interpretov a žúr plný zábavy, ale plnohodnotný letný festival. Dohoda tak zavíta až do piatich miest, vystúpi viac umelcov, rozšírili sme ponuku služieb a sprievodných aktivít. Taktiež sme zmenili vizuál, web, štýl komunikácie...Naďalej však platí, že my budeme hrať a vy sa budete zabávať", predstavil nový koncept generálny a marketingový riaditeľ Fun rádia Patrik Ziman.

Novou koprodukčnou spoločnosťou Fun rádia pre Dohodu je Key Art Agency.

„Fun rádio Dohoda má svoju tradíciu, veríme, že sa nám ju podarí obohatiť a Dohoda bude tento rok svojou úrovňou jednoznačne top! Návštevníkom ponúkneme väčšie pódium, viac kvalitných stánkov, lepšie služby a samozrejme unikátny program," dodala Dorota Hrančíková z Key Art Agency.

Prvá letná superžúrka Fun rádio Dohody štartuje netradične, ešte pred školskými prázdninami, 25. júna v Banskej Bystrici. Špeciálne na Dohodu si najväčšie hviezdy slovenskej hudobnej scény pripravili úplne nový program.

„Návštevníci zažijú niečo úplne iné, ako sú od interpretov zvyknutí z ich vlastných vystúpení. Line up určite stojí za to. Znie to možno trochu tajnostkársky, no interpretov budeme predstavovať postupne v éteri Fun rádia a na webe Dohody. Prvé mená už onedlho, začiatkom apríla," uzatvára Dorota Hrančíková.

Lokality a termíny Fun rádio Dohody 2016:

  • Banská Bystrica, Pod pamätníkom SNP
    sobota 25. jún
  • Nitra, Amfiteáter
    sobota 02. júl
  • Malacky, Zámocký park
    sobota 30. júl
  • Bojnice, Plážové kúpalisko
    sobota13. august
  • Poprad, pri AquaCity
    sobota 27.8.

Okrem unikátneho hudobného programu budú návštevníkov zabávať aj obľúbení moderátori Fun rádia. Nebudú chýbať ani súťaže, a sprievodný program.

Predpredaj lístkov začal 4. apríla špeciálnou akciou. Prvých tisíc vstupeniek je za zvýhodnenú cenu – 13 eur! Neskôr budú stáť 15 eur a priamo na mieste 17 eur. Lístky sa dajú kúpiť v sieti www.predpredaj.sk alebo prostredníctvom webu Dohody www.funradio.sk/dohoda/.

Dobrá správa pre rodičov, zábava s deťmi vás vyjde lacnejšie. Deti do 130 centimetrov, sa môžu zabávať zdarma. ZŤP osoby majú zvýhodnenú cenu – lístok si kúpia s 50% zľavou.

Ďalšie novinky k festivalu je možné sledovať na webe a Facebook profile Dohody.

Nová Fun Rádio Dohoda 2016

Bubnové rytmy, chytľavý spev a dobrá nálada! Jedine to môže vzísť zo spolupráce skupiny Polemic a Campana Batucada, ktorí so svojou unikátnou šou vystúpia tento rok na Dohode a hneď vo všetkých piatich mestách!

Fun rádio sľúbilo, že tento rok na Dohode interpreti predstavia jedinečný program, ktorý si pripravili špeciálne na tento festival. A svoje sľuby plníme! Prvý interpret, ktorého vám na Dohodu prinášame je skupina Polemic!

Polemic boli zárukou chytľavých rytmov a nevyčerpateľnej dobrej nálady na každej Dohode, na ktorej doposiaľ vystúpil. „Východniarske Dohody boli top, spomínam si na Duchonku pár rokov dozadu. Ľudia stáli v totálnom lejaku a ani to nimi nepohlo. To sú veľmi silné zážitky, keď muzika a kapela dokáže napriek zlému počasiu ľudí udržať pokope a zabávať," spomína na „dohoďácke" vystúpenia Bejzo.

Tento rok si Polemic na pódium prizval skupinu Campana Batucada, ktorá je známa svojou energickou bubnovou šou a spoločne vám ponúknu originálny hodinový hudobný program. Ak nestihnete ich jedinečné vystúpenie na premiére v Banskej Bystrici, nezúfajte. Polemic vystúpi s osobitou bubnovou šou vo všetkých piatich mestách, kde sa bude Dohoda konať.

„Dohoda patrí k veľmi obľúbenej súčasti našich letných výjazdov po festivaloch. A tento rok opäť. Je aj veľa nových miest, takže sme už plne nažhavení," tešia sa na fanúšikov Polemici.

Súvisiace články

Súvisiace rádiá

pridať príspevok  Diskusia k článku: žiadny príspevok

K tomuto článku zatiaľ nie je žiadny diskusný príspevok.
Pridajte prvý príspevok!

Aktuálne články

Počúvanosť
pondelok, 15.7.2024
1.
21,12%   - 0,33%
2.
18,92%   + 4,00%
3.
10,55%   + 4,69%
4.
9,34%   - 1,54%
5.
7,56%   + 1,82%
Počúvanosť cez web a aplikáciu Radia.sk - 15.7.2024
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
1.
15,90%   - 0,17%
2.
13,48%   - 0,58%
3.
9,99%   + 0,14%
4.
8,77%   + 0,25%
5.
7,42%   - 0,20%
MEDIAN SK - Market & Media & Lifestyle - TGI
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
III. - V. etapa 2024
1.
31,0%   - 0,1%
2.
22,2%   + 0,1%
3.
21,4%   - 0,1%
4.
18,7%   + 0,2%
5.
16,0%   ± 0,0%
MEDIAN SK, RADIOPROJEKT, III.-V./2024
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň
Hranosť
28. týždeň 2024 08.07.2024 - 14.07.2024
1.
Album
Imagine Dragons
Eyes Closed
2.
Album
Artemas
I Like The Way You Kiss Me
3.
Album
Cyril
Stumblin' In
4.
Album
Dasha
Austin
5.
Album
Benson Boone
Beautiful Things
34. týždeň 2019 26.08.2019
1.
Album
Shawn Mendes & Camila Cabello
Señorita
2.
Album
Daddy Yankee & Katy Perry Feat Snow
Con Calma
3.
Album
Billie Eilish
Bad Guy
4.
Album
Lil Nas X feat. Billy Ray Cyrus
Old Town Road
5.
Album
Katy Perry
Never Really Over