Diskusia k článku Rada pre reklamu napadla billboard Rádia Kiss
ta reklama je trapna a pravdepodobne robena podla hesla "antireklama je najlepsia reklama".
Je to podla mna strasne. A najhorsie na tom je to, ze ludom to nevadi, ba dokonca to hodnotia pozitivne... Ved co moze byt horsie, ako hodnotit veci s pomylenym myslenim?...
to to je podla mna cisty konkurecny boj, ved ktory normalny clovek by sa unuval pisat taketo staznosti?
Mňa napríklad reklama na rádio KISS vôbec nepoburuje a vzhľadom k tomu, že aj deti na Základnej škole sú konfrontované z rôznymi oveľa nemorálnejšími prezentáciami sa mi sťažnosť javí ako neopodstatnená. Stažovateľa zrejme pobúril samotný akt bozkávania medzi osobami rovnakého pohlavia - ženami, preto predpokladám, že aj stažovateľ je ženského pohlavia. Chlapov podobné excesy skôr rozosmejú. Tiež si myslím, že sťažovateľka bola len v domnení uškodeniu mládeži pričom neprišla do kontaktu zo sťažnosťami. Vždy, keď sa stretnem zo samozvanými ochráncami práv maloletých v prípadoch, ktoré až tak neohrozujú ich mravnú výchovu tak mi to pripadá také nenáležité. Iste nemajú ani len potuchy o tom, aká je skutočná realita. Každý sa však môže sťažovať.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň