Diskusia k článku Europa 2 poodhalila svoje plány
myslim ze neohrozia ziadne momentalne existujuce radio co sa tyka pocuvanosti a keci typu budeme lepsi a pocuvanejsi ako fun radio skor vyvolava smiech ako realnu hrozbu!!!
Ten Vladyka musel byť asi poriadne sfetovaný v čase, keď poskytoval ten rozhovor :)
Ja to nechapem, ci su tam vsetci fakt uz hluchy a nevadi im stale to otrasne nastavenie ich procaku.. Fakt je to sila..
Počúvam občas českú Evropu2, ale so slovenskou verziou sa to zatiaľ porovnať nedá. Tá slovenská je zatiaľ taká samohrajka, nevyzretí moderátori (samozrejme každý sa učí). Česká verzia - mám dojem - že je dynamickejšia, živšia a pútavejšia. Veď si stačí zapnúť na nete ich stream a porovnať....
ved to je jasne.. este si neprisiel na to, ze europa 2 je len medziclanok na ceste k europe 62 pre cielovku 62+, na ktoru nikto necieli :-)
a oldies? to bude este slabe slovo pre format, ktory spustia.
nie som si istý, či toto je cesta niekam... Mozno po tristvrte roku zas zmenia strategiu a urobia oldies stanicu, lebo zistia, ze toto tu nejde.
Od soboty pocuvam Vase radio,ale sa to neda pocuvat.Ked bolo Radio Okey bolo to super.Davali vyborne pesnicky.Neverim,ze vam stupne pocuvanost.
Ludia moji, to studio vyzera ako zasadacka chaty ROH po podnikovom mejdane. A to nemyslim na polovyzliekaneho Leosa, ale ten drevotrieskovy mixpult a vlastne cely interier posobi tak, ze sa az cudujem, ze vobec uverejnili nejake fotky na fejsbuku...
Budiz, radio nie je o vizazi, ale kym sa kompetentni nepostaraju o napravu niektorych neprekusnutelnych technickych defektov, poriadnych moderatorov (dufam, ze tym velkym februarovym prekvapenim nemyslia Rasta Zitneho), solidnu programovu strukturu a poriadne promo v mediach, zostanu ich velkohube vyhlasenia o medailovom fleku v rozhlasovom eteri cistou teoriou...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň