Diskusia k článku Rádio Viva s hviezdičkou
nie, len o necelý rok je po ňom...
*VIVA je dobrý nápad, a všetci rozumieme (až na zvláštnych), že keď voláme, tak len a len na tel. číslo *8482.
Verím, že tak skvelé rádio so skvelýmí redaktormi tak skoro neskončí!
U mna *viva vyzera *8884448882 iba pri t9 vyzera *8482
rozbehnute je preto, lebo posluchacov ma vdaka pokrytiu cez siet necelych 3 desiatok vysielacov. ak odovzda frekvencie, straca pokrytie, straca posluchacov, straca prijem v dnesnom objeme. konci! cokolvek vzide z ruin vivy zacina jednoducho odznovu - ziadne ze rozbehnute radio! prechod na digitalne vysielanie je prosim ta co? mame jeden drm+ v ba a ziadnu t-dab siet.
v tomto ponimani skonci = pridu o pridelene frekvencie.. ak si nepochopil
No konecne sa da volat jednoducho do dopravneho servisu! X- krat som uz tam chcel volat, ale kto si ma pamatat vsetky tie 0800-ky v strese, ked to najviac potrebuje!
Vivat * VIVA !!!
V dobe internetu a prechodu na digitálne vysielanie tvrdiť o rozbehnutom rádiu že končí je minimálne krátkozraké.
Presne toto je bežné na Slovensku. Keď príde niečo dobre, zaujímavé, tak to hned očierňujeme a nehľadáme čo je skutočne za tým.
Bravo Rádio VIVA, zaujímavé, pre poslucháčov príťažlivé, jednoduché a ešte k tomu zadarmo :-) V dnešnej dobe ojedinelé...
presne to som si povedal aj ja ked som to v radiu pocul.. velice zaujimave jak veselo davaju novinky ako keby stale dufali ze budu po roku 2013 pokracovat
Presne to ma napadlo. Dobry napad az na ten detail, ze Viva za rok konci.
prepacte mi za sarkazmus - ale toto sa zriaduje kvoli comu? co chcu trhnut rekord v pocte kondolencii k buducorocnemu ukonceniu vysielania? najznamejsim hviezdickovym kontaktom je u mna stella centrum *75. ze nieco taketo prevadzkuje aj posta, tak to je aj pre mna novinka.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň