Diskusia k článku Rocková republika aktuálne koordinuje 12 frekvencií a v príprave sú ďalšie
Písali mi z rádia, že ak všetko pôjde podľa plánu, tak BB (88.6 MHz) spustia už niekedy na prelome rokov..hmm, uvidíme.
uz jarne vyberove konanie 2014 ukazalo, kolko pravdy sa skryvalo v tomto clanku ohladom neuchadzania sa o cudzie frekvencie :)
ale v prvom rade nech si Rocková republika rozšíri playlist, ak chce bodovať. Počúval som ju v Blave tri mesiace takmer denne,a potom som prestal, lebo každý druhý deň točili dookola tie isté pesničky. A niektoré aj dvakrát za deň, čo je pri rockových vykopávkach o držku.
Tak snáď je v hre aj mesto pod Urpínom. :-)
pri zlikvidovaní b1, Východu, Naj, Rebbecy asi nebolo komu gratulovať ako teraz pri predĺžení licencie Kiss
ak teda radio kosice je blbost v presove, tak nie je "rockova republika" blbost mimo jej uzemia, konkretne v slovenskej republike? :-D
udajne si idu koordinovat sami, ale mam taky pocit, ze tato frekvencia je uz pomerne dlho uvadzana v notif.planoch Geneve 2001...a aj na strankach walter.power.szm.sk davno svietila :)
Ale inac sa tesim...konecne nieco nove v CA eteri :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň