Diskusia k článku Rádio Jemné sa zbavuje ružovej nálepky!
viac mi toto rádio sedelo predtým.. keď z ich frekvencie počujem Pharella Williamsa, či ako sa volá, akoby som nepočúvala Jemné melódie... zapnem si ich akurát tak večer, vtedy sa dajú počúvať
Neviem o čom to píšeš. Vive skončila licencia, druhú vďaka rozporom medzi majiteľmi nedostala. Jemné majú licenciu do 4.2.2020 a zatiaľ nemám pocit žeby v rádiu boli také problémy že nikto nevie kto ho vlastní, kto má vlastne licenciu... Porovnávaš neporovnateľné...
Rádio by sa v prvom rade malo zbaviť slovíčka "Jemné". Melódie to sú a budú stále. Ale v týchto mesicoch určite nie "Jemné". Farba je druhoradá, veď aj rádiá ako naše alebo francúzske Fun, či v USA Z100, Kiss 108 či Kiss FM Chicago majú ružovú farbu a nikto si ich nespája s pomalými skladbami
jemne sa hudbou priblizuju k antene ... som zvedavy s akym formatom sa o chvilu objavi spominane radio antena
ze je tu FM,ja len dufam ze nepride v buducnosti nejaka mudra hlava,ktora bude dosadena za riaditela a nepokusi sa toto radio dostat trebars na net,ako to spravili v cechach s Wawe.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň