Diskusia k článku Rasťo Bečaver: Rade predkladáme najlepší projekt, rockové rádio tu chýba
Ja zo slovenských staníc počúvam dlhodobo už len Funko a okruhy SRo... Ostatné už buď zaniklo, alebo sa sústavne niečo menilo (moderátori, program, hudba,...), a za ostatných približne pätnásť rokov išiel celý slovenský éter (ale aj ostatné médiá), aj tak dolu vodou, takže je zbytočné sa aj k niečomu už vyjadrovať...
Podaj by si mal pravdu. Horsia vec ako Je__e je uz len Fasbuk. Obom tymto veciam prajem co najskorsi odchod do vecnych lovist.
Tak ja tipujem, ze Jemne este len bude kompletne preformatovane a spravia z nej konkurenciu Vlny. To iste s Europou 2, z ktorej spravia konkurenciu Fun Radia.
Ak idu udrzovat pri zivote taku hrozu ako Je__e a dokonca pre to ziadat 100 kW zenevu na Suchej hore, tak je vsetko mozne.
ak tam expres nainštaluje svoj "modus operandi" a síce +-20 najznámejších rockovych odrhovačiek dookola každý deň a k tomu oničom žvásty ráno a poobede tak úplne zbytočný projekt.
Ak to bude taká stanica ako Anténa Rock,tak to môžu rovno zabaliť.Nehovorim,že som veľký fanúšik rockovej muziky,ale poznám celkom dosť Rockových,či Classic rockových zahraničný staníc, ktoré hrajú perfektné rockové skladby.Antena Rock stála za nič.
Stále sme sa nedozvedeli, ako chcú ,,odčleniť" vysielanie ak na 97,6 MHz v BB pustia Jemné
a v BA, respektíve TT Rock. Rovnako tak 98,8 MHz RK pre E2 vs. 98,7 MT a ZA pre Rock.
Ale evidentne majú plán tak snáď sa ho dozvieme zajtra.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň