Diskusia k článku Groove Radio - alternatíva pre Bratislavu
Ale snaha sa ceni :)))) Keby im to boli ti parxanti z RVR priklepli, bolo by aspon v Blave zivsie... teraz nam miesto alternativnej hudby naserviruju hnusny bolsevicky "zombie" pop v podani Radia Hey....
start nebude, umreli astronauti, co mali startovat. R.I.P. groove :)
Moderovane vysielanie- aspon ja mam take info....
na stranke groove radia je, ze "Štartujeme 1.2.2005 o 20:00 !!!" ale co sa startuje? :)
Len ten stream by xcel aspon 64 kbps- pretoze to kazi celkovy dojem z hranyx skladieb...
Wow, Dusan, tak to som zvedavý :-)
Moderovane bloky pri internetovom radiu by bol dost velky luxus. Nik by to nevedel zaplatit a navyse z nadsenia sa to sice da robit, ale nie do nekonecna /to ta neuzivi/.
Novy rok sa blizi, takze som zvedavy, kedy to GROOVE spusti vysielanie s moderovanymi blokmi.
V BA by s tým bol značný problém...
Cely realizacny tim dakuje.
Pripravujeme pre Vas nedockavcov nieco...
Uz teraz sa tesim na nove Groove.
Dezim celemu realizacnemu timu palce
Frekvencia v BA sa už tak skoro nenájde, čo je škoda. V inom regióne, ako BA by ale tento projekt nemal šancu. Internetové vysielanie má budúcnosť, treba v tom pokračovať.
Drzim palce vsetkym okolo &groove, je fajn vediet , ze existuju aj ludia , ktory svoju nespokojnost pretavia do akcie
respect&sunshine
Anonym? Nerozumiem zmysluplnosti Vasho prispevku, ale to je asi v poriadku...
ujo Hryc musi mat z teba velku radost, pan Kalny... :) tak groove, ci twist, ci groovetwist? ci co? ciiico :)
No dufam xlapci, ze vas to naozaj neodradilo- co takto skoordinovat si nejaku frekvenciu pre Puxov????- bol by som vernym posluxacom- aj ked mozno jedinym... :))))))
Dakujeme vsetkym, nebolo ich malo, ktory nam drzali palce pri nasej snahe ziskat
bratislavsku frekvenciu 100,3 MHz.
To, ze sme ju neziskali, nas nezastavilo.
Groove radio ide dalej. Vie, ze ma pre koho.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň