Diskusia k téme Vysielanie RTI. Čo si o ňom myslíte?
myslela som hovorenym slovom, ale neva..
cez nez uz ficia skoro 2 tyzdne
Aj 94,8 je stále off.
Hmm, stále mlčia, už to pomaly bude 30 dní, len aby neprišli o frek.., aspoň 94.2 MHz je stále off, no zrejme aj tá ich druhá.
nemal som namysli prieskum o radiach.. len som chcel ukazat jak divne sa robia prieskumy... Slo o oblubenost znacky piva.. neviem jakym zazrakom, ale vyslo im ze moje oblubene je kozel a zlaty bazant.. kozel dajme tomu vypijem ale bazant urcite nie - a ked som sa pytal jak k tomu dosli, tak ze na zaklade mojich odpovedi.. proste blud jak fras... a to iste si myslim o radiovych prieskumoch... bludy bludy bludy .. i ked poradie dajme tomu akceptujem... :-)
NEW STUDIOS
RTI- Poprad is now live! RTI is currently broadcasting on Sky Digital ( channel 0195 ) to the UK and Ireland, to Europe via the EuropeBird satellite and you can tune in here as well. We now await the external technicians who are the only ones able to re-start the FM service in Slovakia - so tell EVERYONE RTI is ALIVE AND WELL!
Takže nevysielajú už vyše 20 dní a ak by to bolo viac ako 30 tak asi by mohli prísť o frekvenciu. :-(
Akeho prieskumu si sa zucastnil? Som zvedavy, lebo nie je prieskum ako prieskum. S najvacsou pravdepodobnostou islo o call-out konkretneho radia, nie o prieskum pocuvanosti radii vseobecne.
to pocuvat.. je to daco ine nez to vsetko co existuje. .. ked tak dumam asi je to jedine radio, ktore ked uz mam naladene tak z neho bezne nepreladim... no neviem.. pocuvam vselico, len preco to ma tak malu pocuvanost je mi divne... ale zas pri robeni pieskumov akeho som sa zucastnil vcera - no uz som prestal verit prieskumom, je to vsetko zaplatene dopredu si myslim...
dlhsiu dobu tahat taku vykonnu frekvenciu.
vcera vecer vysielal Eric, stale len po nete a odznelo, ze vsetko caka na telekom!!!
RTI- Poprad is now live! RTI is currently broadcasting on Sky Digital
( channel 0195 ) to the UK and Ireland, to Europe via the EuropeBird
satellite and you can tune in here www.rti.fm as well. We now await
the external technicians who are the only ones able to re-start the FM
service in Slovakia. BUT, normal programs will start Wednesday 16
January - so tell EVERYONE RTI is ALIVE AND WELL!
94.2 síce ešte ticho, no už dnes po 16:00 sa objavili na Skype a písali aj toto:
[16:33:01] Radio Tatras International SK píše: The FM service of RTI must be started by telecom people, we cannot do that. sorry ERic
[16:33:28] Radio Tatras International SK píše: But we have our satellite and internet services working from Poprad
[16:36:51] Radio Tatras International SK píše: New studio location new microwave links needed to FM, sorry
Podľa mňa je to v poriadku, pretože večer tam býva AJ a to je fajn, to ocení veľa Slovákov i zahraničných poslucháčov.
neviem ci to RTI pomoze ale asi nie.RTI je asi jedine regionalne radio ktore vysiela s takym vykonom pred tym tu bolo radio vychod ale to sa zmenilo na JM.som zvedavy do kedy a ci este vobec niekedy bude na slovensku vysielat regionalne radio s takymto vykonom.
Slovenskemu rozhlasu by som som uz ziadnu zenevu nedal, pretoze nevie poriadne vyuzivat ani tie, co ma teraz. Resp. dobre ich prerozdelit medzi jednotlive okruhy, kde na viacerych miestach SR (vid DK, kde byvam, Slovensko chytim na 3 frekv. -ZA, NO, PP), Reginu na 3 (ZA, NO, PP), Devin na 2 (NO, ZA), naproti tomu mnou kedysi velmi pocuvane Radio_FM, (dnes uz na nich pre kvalitu signalu z PP dost kaslem) len na 1 frekv.!
Radio, ktore so silnymi frekv. nevie zaobchadzat si ich nezasluzi.
Nemozem prekusnut to, ze RTI pridelili taku vykonnu frekvenciu. SRo by velmi potrebovalo dalsi vykonny vysielac na Kralovej holi. Teraz kvoli tomu museli odstavit Devin.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň