Diskusia k téme Mobilné siete
Telekom má Ericsson, Orange má Nokiu, O2 sa nerozhodol pre 5G, doteraz mal Huawei..
Vraj fetuje. Potom takto ulietava na halucinaciach :-)
Naozaj to znie neuveriteľne, možno aj preto že to asi nebude pravda:
http://www.eritel.com.er/contents.php?id=1017
Mimochodom, na stránke ktorú si odkazoval je tiež uvedený, tak neviem ako si k takej neuveriteľnej informácii došiel :-)
V Eritrei dodnes nemajú mobilného operátora..napr. v takej Tanzánii sú až piati..
Pokrytých je viac lokalít ako s O2 5G
Mal si im truhlu sundať :D :D Ty si asi clovek s 2G only rezimom pocitam :)
PS: Jurko, mozes sa vyjadrit k LTE :)
ten prekrasny telekom mi pred cca dvoma rokmi uplne dojebal a odstavil cely dvbt prijem nas aj cezhranicny,spustlili oproti mojmu balkonu asi dvesto metrov 4g na 61 kanali s takym vykonom,ze mi ti moja antena plzenske sito tak silno zachytila ,ze zarusila cele pasmo,aj ked som vybral zosilnovac a siel len pasivne nepomahalo,musel som zaangazovat do toho regulacny urad a dokazat,ze oni su vinnici,tak nakoniec horkou biedou mi telekom dal filter a pomohlo to,ale zo zosilovacom sa mozem rozlucit,takze taku lasku ja prejavujem v lte sietam a to ma este caka 5g,ked to spustia na 49 kanali,tak mozem znovu ziadat o novy filter
Veselé Vianoce onedlho :D Kto má najlepší traffic (rýchlosti) LTE na vidieku? Ale aj celkovo. Ja si myslim, ze Telekom, aj jeden borec, co sa ozaj rozumie sietam podrobne, mi vravel, ze Telekom. Ako to vidite? :)
V CZ ide VoLTE na nejakej SK SIMke? :)
V Poľsku sa nedá pripojiť na 4G (LTE), už sa to údajne rieši.
Co si myslite, kto ma najrychlejsi? Myslim cisto len 800 MHz :)
Len informovaný inteligent uhádne, prečo.
*
Odpoveď na OFF Topic otázku: Zmena počtu poistencov je irelevantná, pretože v disciplíne zvanej štatistika sa používa matematika o niečo sofistikovanejšia než v pomocnej škôlke - používa sa VÁŽENÝ PRIEMER.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň