Diskusia k téme Fun Rádio
trapny si ty, prave teraz, neznasam ludi ktori hovno dosiahli a dovoluju si kritizovat.
Xpres bol trapny aj keby Adela neucinkovala. Tie dve nuly tam stali jak tvrde y.
sorry ale ja si myslim ze expres bol jediny ktory do slavika doniesol nejaky napad a to ze adela reagovala, je len jej jesitnost a dokaz toho ze expres lezi funku v zaludku, takze tentokrat mam pocit ze sa nestrapil expres ale skor adela
ty si cisty?? asi na niecom frcis....
toto je diskusia na inu temu...
Davam to tu preto ze najviac ludi chodi asi sem,,Tak tí co chcu Misa Hudaka tak na RADIU.SK..po veceroch davaju jeho ftipky,len mohli by viaaacej..:(((...:))
FLAAASHradio,,nazad!!!!!!!!!!!!!!!!, ,,a ked nie tak na RADIU.SK..neech viacej davaju MISA HUDAKA,,S JEHO SKVELYMI ´´FTIPMI´´aaa nie len po veceroch.............taak
FUN?????????????...PALEC DOLE!!!!nanho!...................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... .................................... ...................................
Decembrové jingle sú skvelé, už aby boli vo vysielaní Fun rádia... Som zvedavý čo sa bude spievať v slovenčine v jingli Crispness
Pocul som, dost dobre. Este lepsie vsak bolo, ako ich Adela dala s dovtipom, jej vlastnym, dole. Inak poobede im to celkom ide, lepsie ako prve dni letneho ranneho vysielania, si myslim...
uz som sa obaval ze tento rok nebude vianocny stream ale nastastie je :-)) len skoda, ze bez povodnych vianocnych jinglov, ktore sa pouzivali pocas decembra. Ale aspon uputavka ostala, i ked troska skratena a pozmenena v jednej fraze..:))
Čo sa týka ďalších starších skladieb nasadených v decembri, tak je to tak ako som predpokladal, pribudli nejaké vianočné skladby. Aspoň podľa playlistu ktorý je tu: http://www.last.fm/user/funradiosk/tracks A po roku sa vracia aj Fun rádio Vianoce
dnes vo funradiu pustili o 16,45h zo slavika ako odovzdavali expresaci slavika, aj to tam cele pustil. poculi ste to ?:D
Reklama a doprava bola teraz tesne pred 15:00. Žeby malá zmena? Alebo niečo nevyšlo ako malo?
malo by to byt vsade rovnako, akurat, ze moderator si vsetky nahlasene informacie zoradil podla krajov, aby sa to nejak sprehladnilo. Tym je cely vstup uceleny a nie je v nom chaos. Aspon ja tomu tak chapem...
Mal som na mysli presne to, čo hovorí martin. Moderátori dopravného servisu rozdeľujú správy za sebou podľa krajov. Napr.: Na rade je Trenčiansky kraj. Na ceste z Bánoviec nad Bebravou do Trenčína...
myslim, ze wann mal na mysli logicke usporiadanie informacii v dopravnom servise od zapadu po vychod
Akože dopravný servis vysielaný z Kamzíka je iný ako napríklad z Veľkej Lúky? Nezdá sa mi žeby bol dopravný servis v regiónoch odpájaný, skúsim si však všimnúť Veľkú Lúku a Suchú Horu, to si môžem porovnať
Neviem, či ste si všimli takú drobnosť v dopravnom servise, ale rozdelujú sa radary a hliadky podľa krajov.
Zakomplexované drísty.Áno,počúvanosť je jednoznačne najvyššia,ale akosi si nepostrehol,že teoreticky skoro každá stanica je určená inému poslucháčovi.A ak si nepostrehol,tak FUN má cieľovku medzi mladšími a pre nich bude určený popoludňajší program.Ani pre mňa FUN nie je to,čo býval,no z tvojích úst cítiť verklík-to aj ja by som pomlčal o zábave na X.Dnes v SK éteri nikto nevie urobiť poriadnú zábavu.Snáď ráno FUN,ale ako hovorím-nie je to to pravé orechové.Čísla X sú vysoké hlavne kôli dopravnému servisu,lebo ten majú fakt najlepší apokiaľ nie si v aute s automat.prelaďovaním,tak to necháš naladené len na jednej stanici. Ako vzor(spomedzi komerčných) ponúkam francúzske EUROPE1.
Načo sú vlastne vtipy, keď nám k smiechu stačí názor poslucháča rádia Expres :)
...popoludňajšia show bude aj tak na Exprese, konkurencia sa môže aj roztrhať, ale jediné rádio ktoré robí zábavu ráno, cez deň, popoludní a aj večer je Expres. A v expresáckom popoludní je veľké množstvo zábavných rubrík, čo nemá v našom éteri obdobu. Funko ako vždy príde s niečím trápnym, oni nech radšej iba púšťajú hudbu, nič iné nevedia a skutočnú rádiovú zábavu nech nechajú na tých, kto to vie robiť. A čísla ukazujú že Expres zábavu vie robiť, Funko je trápne, myslia si že dokážu Expresu konkurovať. Ale veď čísla počúvanosti hovoria a budú hovoriť za všetko
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň