Diskusia k téme Fun Rádio
Po dvoch tyzdnoch popoludnia s Juniorom a Marcelom mozem povedat, ze toto je naozaj plnohodnotny popoludnajsi program :) uz nie je zabava len rano. A urcite chvalim aj za facebook skupinu, vyborny napad pre komunikaciu s posluchacmi. Co hovorite vy ostatni na aktualne popoludnie ? Zlepsenie / Zhorsenie ?
Tipujem, ze Danovi pise tieto prispevky jeho 4-rocna sestra, pretoze, on vlastne ani nevie pisat :-D
EXPRES JE NAJLEPSI A BEZ DEBAT !!!!! A NIE TO TRAPNE NAJTRAPNEJSIE FUN RADIO TO NESAHA ANI PO PATY EXPRESÁCI SU NA EXPRESE SOM JEDEN Z NICH
X mal vyhodu, ze konkurencia v tom case spala. Takze stihol vybudovat silnu znacku aj bez moderatorskych osobnosti.Aj ked sa teraz snazi tlacit D&N, stale drviva vacsina posluchacov nema ani sajnu, kto ti 2 vlastne su :)
Fun na to slo opacne a znacku buduje hlavne na Rannej show s A+S a teraz pridali aj Poobednajsiu show s J+M :)
E2 ak by nemala Maresa, Boucka, tak je kdesi inde.... Mena robia svoje. Nestaci hudba a program. U nas Expres je sice jednotka, bez TV xichtov, ale kolko rokov s tymi menami robia, kolko proma mali Dodo a Noro a kolko trvalo kym sa vypracovali pre tu svoju cielovku tam kde su... Ono aj Adela ked zacala bola inde, ako je teraz. Bol to nejaky proces. Problem je, ze cechuri chcu vsetko asi hned a ono to tak hned nejde. Takto krajina je mala a ked lovis "ryby" v malom rybniku co chytis... Zitny je sice znamy, ale negativne vnimana osoba moze sposobit skor nezelany efekt.
Dobry postreh :)
Ceska E2 tazi z Maresa a Hezuckeho plus este L. Boucka,a le tomu tiez trvalo tak 3 roky, pokial sa dostal do povedomia sirsej vedomosti. Som zvedavy, ci to E2 naozaj riskne so Zitnym....
No tu aktualne moderatorske dalsie osobnosti nie su, musia vzniknut....to je na dlho. Takze uz len preto budu mat problem v tomto smere.
Neboj, Fun si da E2 ako jednohubku k veceri :)
Ak bude slovenska E2 len kopia tej ceskej, tak su bez sance a po 2 rokoch odidu so stiahnutym chvostom. Okey sa aspon ciastocne odlisoval od konkurencie a napriek tomu pohorel. Co potom taka E2, ktora bude hrat rovnako ako trhova dvojka, ale bude postradat akukolvek moderatorsku osobnost, co dokaze pritiahnut posluchaca prave na ich frekvencie.Myslim, ze vo Fun si velmi dobre postrazia, aby im E2 tie "exkluzivitky" ktorymi disponuju neprebrala.
maju dobru poziciu, nemyslim. Mozno im to zastavi rast, ale predsa ich znacka ma tradiciu. E2 je tu neznama....
trasu sa uz vo fanku z noveho a rovnako zameraneho radia E2 ?
myslim ze ich to zaskocilo, ked sa niekto tlaci na tento maly trh, s
velmi podobnym radiom, ak nie skoro rovnakym, som zvedavy na ich vyhlasenia po spusteni E2
Junior a Marcel maju profil aj na facebooku. Cisty fun, dobre to rozbehli
- o tom ci je vo funradiu zla alebo dobra hudba by sa dalo polemizovat dost dlho... napr. ak by bola zla hudba, tak sucastna hudobna dramaturgicka by uz asi nebola zamestnankynou tohto radia, dalej urcite by nevznikli rozne uputavky, jingle, promo, etc... ze "hrame vasu najoblubenejsiu hudbu" a taktiez by nerotovali pesnicky, ktore su u posluchacov naozaj oblubene...
- info a zabava vo funradiu, hmmm pre toto radio je uplne postacujuce to co aktualne ma, spravy v pohode stacia rano, su dost vystizne spracovane, k tomu jednotlive prispevky na aktualnu temu a doprava 12hodin denne je takisto dostatocna, kedze sa jedna o radio, ktore nieje zamerane na spravodajstvo a vsetky "drbny hned nastuduje" a siri do eteru,ale je to radio urcene skupine ludi, ktora hlada fun a prave tu pohodu, ktoru tu ty asi nevies najst...
- ak by bola ranna sou "nechutna show," tak A+S by asi nemali tie cisla ktore maju a takisto by ju asi uz nerobili. Obdobne je to aj pri popoludnajsej sou ktora v sucastnosti len dokazuje ze toto radio je skutocne fun a siri do eteru prave fun... A co je najzaujimavejsie pre mna, ze vela ludi sa objavuje aj na TV obrazovke...
Tie trapne vstupy na X (a celkove zahlasovanie sa on air) N&D ci W alebo Z len potvrdzuju to, ze fakt asi nemaju co povedat, aby som ja mal ten pocit ze vladne ta spominana pohoda... Ine radia nema zmyslel v tomto spominat, kedze su zas urcene inej skupinke ludi. I ked Okey rano so Slavom je pocuvatelne, aj Brychtova s tymi dristami urcenymi zenam 40+ sa da zniest, no N&D, dakujem - neprosim...
tolko moja reakcia na spominanu "pohodu" ineho radia...
ta dnesna ranna show na jojke bola nechutna. A. a S. si urobili srandu z ludi ktory mali prasaciu chripku a aj z celej chripky. Totalne nechutna show.
Expres velmi nemusím , ale uplne suhlásim.Na exprese pohoda
a vo Fun radiu vulgárne grganie atď.namiesto info a zábavy dokola zlá hudba a trapošiny od A a S. ďakujem - neprosím...
ano som posluchac radia expres, pretoze toto radio mi vyhovuje najviac spravy 24 hdin denne, doprava 24 hodin denne a co sa tyka moderatorov tak sorry ale adela so sajfom mi uz lezu z kredenca ked ho otvorim, a na exprese citit ze su to ludia a hovoria k ludom, nehraju sa na hviezdy, su proste v pohode a ano to mi vyhovuje.
bingo trefa, som aj jedno aj druhe, a vy ste fakt totalne mimo, zmenit dealera treba chlapci, alebo ked uz fetujete tak skuste vymysliet nieco viac kreativne ako to tieto nezmysli co sa tu rodia vo vasich hlavickach. zbohom
Pobavil si ma :-D
Aj ked ja sa skor priklanam k nazoru, ze ton bude nejaka Wallnerova pipinka (teda vlastne macicka) :-D
ked v nicku "ton" zamenis dve pismena a jedno vynechas, dostanes "ia". a to su inicialky programoveho riaditela z isteho media - no a to uz nebude nahoda:)
vianocne jingle by myli byt uz on air, sudiac podla "hovorica" ktory sa uz od rana pouziva... A s hlaskou "stastneé viaaanooceee...":-)))
ano mas pravdu, skoncme tuto debatu lebo to aj tak nevedie k nicom a natahovat sa tu s mentalne slabsim clovekom k nicomu nevedie a ja nemam rad zbytocne debaty, tak len dalej sed doma na zadku a bezvyznamne sleduj co tu kto napisal o X o Fun a podobne, vela stastia a kopec strateneho casu ti zelam, inteligentny posluchac ktory vie vsetko.
Holt, posluchac X sa skratka nezaprie, o primitivizme by som na tvojom mieste pomlcal, tvoje prispevky vypovedaju prave o tom, ze v tvojom pripade sa o inteligenta rozhodne nejedna :)
A tymto koncim s tebou debatu, lebo je uplne zbytocne, akokolvek s tebou diskutovat...
a ty budes poriadny primitiv, typicky posluchac fun
Ty budes poriadny suchar, holt, typicky posluchac X :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň