Diskusia k téme Fun Rádio

bohuzial teraz kleslo,aj ked nemyslim,ze je to realne cislo.

Este doplnim, ze Joly je tam od septembra roku 2003 a odvtedy ma FUN stupajucu pocuvanost...

kto je momentálne hudobným dramaturgom FUN RADIA ??

v tejto rubrike nerozoberaj SRo...toto je oddelenie FUN, treba zaklopat do vedlajsej kancelarie:-))

Branko- troxu odveci prispevok- ja mam vacsinu moderatorov FUN-ka rad, ale Tomasovi som nevedel proste prist na xut uz od jeho zaciatkov...

...nepočúva a prilepší si na dôchodok. Dajme však aj šancu mladým a talentovaným

Tiež ide o to, ako vie modrátor narábať so slovami, ako pôsobí na psychiku a tak. Neviem ako niekomu nemohol brať Mravec, alebo Tomáš, no ale možno že ti zase viac berie Ivan Štrbík z rádia Regina. Moderovanie niektorých moderátorov v Sro pôsobí dosť neflexibilne a spomalene, ako keby som počúval báčiho niekde na stanici. Minule som v sobotu počúval nejakú raláciu na nejakej frekvencii SRO. Bolo to na Slovensku, neviem čo to bolo za rádio v Rožňave, nemal som RDS, a hľadať podľa frekvencie som mal v paži. Takže k veci, starý pán moderátor sa rozprával o pestovaní kaktusov, kvetináčov a kvetov. Bol ako ten najpomalší film, nevedel hľadať správne výrazy a tak. Ale to je všetko úplne v poriadku, však nech v SRO fungujú aj starý báči, šak ho nikto npočúva a prilsšpe

co ja viem...Tomas sa stal popularnym asi iba k voli dlzke posobenia vo FUN...a na Mirca a Nokodýma ??

Aj ten bol v poho... nopak nikdy som nevel moc prist na xut Mravcovi a Moje meno je Tomas, tak toho som tiez moc nemusel....

Hej, Pato bol dost dobry- tusim, ze potom robil v Plus 7 dni alebo tak nejak...

Efa pracoval dlho v OKEY a ocividne sa jej este ani po 2 rokox nepodarilio uplne dosiahnut uroven inyx moderatorov...

nepamatam, bo FUN dlho nepocuvam...spociatku tu na vychode "nehrali"

mozme zacat:
pamätate sa na Paťa Zimana ??? teraz robi reklamu na Slovak telecom...

Tak to by sa tu musel napisat riadne dlhy prispevok :))))))))))

si spomenie na vsetkych starych moderatorov a kde vlastne vsade su?

Podla mna to xce len cas- taky Jeremy posobil zozaciatku, jak keby prisiel z EXprdu a az po 2 mesiacox sa dal ako-tak pocuvat a mam pocit, ze sa stale zlepsuje... Bohus by mal odstranit tu stale pretrvavajucu afektovanost- ale zasa to kompenzuje pustanim "nehitovyx" pesniciek v Telefune...

jasne! maju sa od koho ucit!
ziadne radio nevychovalo tolko dobry moderatorov ako FUN !

Nikto uceny z neba nepadol- ani Adele to na zaciatku neslo hladko.... :)))))

novi moderatori by mali porpapracovat na sebe, nemaju este vycviceny hlas, casto sa mýlia, zakoktaju sa , a niekedy rozpravaju nezrozumitelne, drzim im palce
P.S: ale vzdy su na tom lepsie ako BRUCHALA po Slavikoch :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň