Diskusia k téme Fun Rádio

ale to bolo v lovinfune, ze? lebo inde som elan zatial nepocul.

fakt sa hudba dost zlepsila - napriklad minuly tyzden - Elan: Kralovna bielych tenisiek. fajn.

Tvoje nazory by som radsej nepublikoval....urcite budes uzitocnejsi na forach inych stranok....

a ešte niečo ... tá sračka, ako si nazval FUN už vysiela 15. rok ... hm, neviem, či by ľudia počúvali 15 rokov sračky, hoci pri pohľade na výsledky počúvanosti a umiestnenie Expresu je možné asi všetko

Ty si asi slabomyseľný! FUN má staré jingle? Možno v progresívnej hudbe trošku pokrivkávajú, ale na jingle nešahaj :-))) Tie sú vo FUN-e výnimočné a na slovenské pomery neprekonateľné. Neviem, či je FUN uškriekané, ale Expres je rozslizený tak, že by som musel vyhodiť repráky, keby som ho počúval, čo by boli tak znehodnotené od toľkého slizu ...

Vies co Mirto?Ty si tam pocuvaj svoj debilny Exprd a nam ktori pocuvame FUNKO daj svati pokoj.A aj tak je FUN lepsi ako Exprd.Na Exprde aj tak hraju len PRDY ako to maju v nazve RADIO EXPRD.

Posraté funko uškriekané, staré jngle. fúúúj.

FUN je sračka. Expres je najlepší.

Ked ma Joly volnejsie ruky, hned sa to prejavi- akurat mam pocit, ze sa zvysili rotacie a to o dost....

aj ja si myslim, hoci sa este nejaky ten shitik vyskytuje

za ostatný týzden doslo podla mna k zlepseniu hudby hranej vo FUN

nepocuval som cely Telefun, mozno to bola chyba. Majlo mohol vysvetlit, ze sa rusi len sobota, nie nedela.

Hmmm, som zvedavy, co za novu relaciu to na sobotu xystaju. Pokial viem, tak Party FUN moc velku pocuvanost nemal a preto sa TF opat vratil- no uvidime...

Staci pocuvat a vnimat aj o com je rec - bolo povedane, ze Telefun nebude v sobotu, od buduceho tyzdna ho nahradi nova relacia a o nedelnom rec nebola, t.j. ostava.

...a este si zabudol napisat-stara natoc ten gramofon...

A ja by som zasa uvítal obnovenie starých dobrých :Dedifun,Playboy,Hydepark,COca Cola......Ach to boli ale časy

no ide este aj dnes (nedela). neviem, preco vcera majlo spominal, ze je to posledne vydanie....

vcera malo ist posledne vysielanie a nova relacia je na programe buducu sobotu.

Clublab poxybujem- ale byv. FMM by pod novym nazvom Cafe del FUN nemuselo byt zle riesenie...

Heh, a to ma byt akoze co???? Akesi dost brutalne zmeny nam to Pato prixystal. Ale kedze format ma ostat zaxovany, tak dufam, ze miesto neho vznikne adekvatna nahrada- akoze vcera v sobotu uz nebol alebo bol posledny krat????

Clublab je uz nejaky ten cas zazmluvneny na radiu SiTy. Takze by to myslim bol problem.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň