Diskusia k téme Fun Rádio

FUN potrebovalo hlavne zaujimavu kampan, ktora pritiahne spat posluxacov...a to sa im aj podarilo. co sa tyka hudby a programu, najblizsie mesiace ukazu, akym smerom sa bude radio uberat...

Netuším, ale mám pocit že zmeny v poslednej dobe Fun len prospejú. Uvidíme až v ďalšej vlne MML. Táto, čo vyjde teraz to ešte nezachytí.

Inac co sa tyka suc. kampane a sutaz o milion, tak to urcite pocuvanost zdvihne...

No tie zmeny boli take divoke- do polky februara tam hrali napr. aj Ramstein- potom sa postupne zacal playlist ucelovat- teraz sa mi zda, ze pridali hodne black music... Co sa tyka strategie hrame najnovsie hity, tak ta zacala nejak v polke aprila a od maja bezi naplno- nevies, ci nahodou nezacali uz s tou mapping study????

veď možno v ďalšom bude ešte vyššie práve kvôli tomu, čo spomínaš:) Zmeny sa diali priebežne určite v hudbe, ako pozorný poslucháč si musel registrovať.

Je to dost velky narast v porovnani 3. vlnou v min. roku. Zeby Adela a Pyco ako moderatori SHS zdvihli pocuvanost????
Ved do maja tohto roku FUN este kampan nemalo a hud. dramaturgia v style najnovsix hitov sa takisto zacala menit az od konca aprila tohto roku...

Fun bude mať v najbližšej vlne prieskumov MML, ktoré oficiálne budú na svete o pár dní cez 9 percent:)

Lovin FUN pocuvam len zriedkavo- ale v pondelok som pocuval- mali hosta Misa Kascaka... a zahrali fakt veci, ktore by som od nix teraz uz necakal...

Myslim ze zmena moderatorky tento program ozivila.A tiez tam cosi priniesla babka z Trnavy,dobre sa to pri zaspavani pocuva.

neboj , cvrkam od inych veciii......:-))))

Tak, ja zase až tak často neprispievam :-))) len keď už skutočne potrebujem vyjadriť svoj postoj k danej téme. Sem-tam to už nevydržím :-)))))

No áno, ja mám na CD, ale lepšie ich bolo vyhrávať zadarmo. A teraz čo?

A este nieco- Ty sem patris tiez, tak vitaj v klube :))))

Moze byt, kazdopadne, ja sa to vsak zatial liecit nexystam :)))))

Nevycucáš z prasta, ale jedoducho prídeš do obchodu a tam ti ich predajú:) Nehovor, že nemáš na CD:)

Ja som profesionálka. To je samozrejmosť, lepšie profesionálky odo mňa nie sú. A Telefun v pohode, môže byť. Ale určite bol lepší Hot line. Kde budem len vyhrávať CD? Čo si ich vycucám z prsta???

radu,@,kexx, evosonic,lubosss,valdo,efem,milannco,dys ko, dj catman,NoName. Najcastejsi diskutujuci. A jedini pravidelni ak som na niekoho nezabudol.Nie sme nahodou grafomani? :-)))))))) da sa to liecit

castejsie..., len hraju novsie pesnicku, tuto starsiu som davnejsie nepocul

Až taká profesionálka nie si, Fun Gombitovú nehralo, nehrá a dal by som ruku do ohňa že ani nebude hrať. Telefun nie je koncert na želanie čo zahrá všetko. Má svoje čaro.

po dlhsom case som na FUN pocul RADIOHEAD-KARMA POLICE

Anonym, to nie je možné, že si rád kvôli tomu, že bude bývať hlúpy Telefun v taký čas. Hotline bola úžasná hitparáda, lepšej niet a čo je Telefun. "Prosím vás, zahrajte mi pesničku od Mariky Gombitovej." Akože to si môžeš naladiť aj Rádio Naj, býva tam nejaká relácia na hentaké blbosti. Ale všetko sa udialo len kvôli Pycovi. Chápem, že potrebuje oddych, ale 3-4 mesiace, to si robí srandu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň